28 de ani de ghinion pentru aceasta zodie: Ce trebuie să facă pentru a scăpa de acest blestem

O zodie este bine să se ia măsurile necesare cu privire la o problemă de carieră, de familie, de avere sau de dezvoltare personală care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adică spre 2045. Este vorba despre Capricorn.

Pe 1 decembrie 2017, Venus a intrat în zodia Săgetătorului ceea ce le va permite Capricornilor o abordare mai inspirată a subiectelor delicate și le va spori capacitatea de a analiza cu obiectivitate și detașare de mânia și supărarea care, uneori, pune stăpânire pe ei.

Loading...

Ținând cont de forța tulburătoare sau chiar răvășitoare a opoziției Uranus/Marte care, pe 1 decembrie, s-a aflat la grad perfect, marcând o etapă astrală ce se va repeta abia peste aproximativ 84 de ani, când Uranus va tranzita din nou Berbecul, este bine să se ia măsurile necesare cu privire la o problemă de carieră, de familie, de avere sau de dezvoltare personală care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adică spre 2045.

Starea de stres relațional instaurat o dată cu intrarea planetei Marte în Scorpion va dura, cu intensități diferite, până la sfârșitul lunii ianuarie 2018. Necunoscutul, însă, lucrează și pentru ei. În cazul celor născuți în Capricorn, se poate vorbi de o bogată activitate (sau doar de o preocupare, îngrijorare, îngândurare) cu miză legală, juridică.

Poate fi vorba de acte, conflicte, evenimente care nu pot fi rezolvate decât în și prin aplicarea legii. Saturn le poate oferi o soluție sau, invers, singura soluție oferită de influxurile acestei planete este să se recurgă la textul legii, acesta să fie acceptat dar și cunoscut în profunzime.

Loading...