3 zodii își găsesc sufletul pereche până la Crăciun

Pentru că am intrat pe ultima sută de metri și ne pregătim să încheiem anul 2017, trebuie să o facem în cel mai glorios mod. Asta înseamnă să îi avem alături pe cei dragi și să ne bucurăm de fiecare moment petrecut alături de ei.

Cele două luni care au mai rămas aduc schimbări destul de mari pe plan sentimental, mai ales pentru zodiile care reușesc să trăiască magia sărbătorilor alături de o persoană specială.

Loading...

Pentru că mai este o lună și jumătate până la Crăciun, nativele care sunt singure au tot timpul din lume să întâlnească marea dragoste sau măcar să simtă fiorii iubirii și fluturi în stomac. Descoperă în articol cele 3 zodii care se vor bucura de sărbători de poveste pentru că își vor întâlni perechea!

3 zodii își găsesc marea dragoste până la Crăciun

Fecioară

Nativa născută în zodia Fecioară își plănuiește o vacanță pe cinste, de care nu a mai avut parte demult. Chiar dacă mai este destul timp până la sărbători, ea este conștientă că are nevoie de o astfel de evadare din cotidian care să o relaxeze și care să o liniștească.

Își va întâlni sufletul pereche atunci când se va aștepta mai puțin. Se pare că partenerul e unul de drum lung și nutrește sentimente sincere pentru ea, oferindu-i experiențe intense. Așadar, Crăciunul o găsește pe Fecioară îndrăgostită de bărbatul visurilor ei. Povestea pe care o va trăi va fi una memorabilă, pe care o va ține minte toată viața. Poate fi vorba și despre o căsătorie!

Capricorn

Deși nu mai credea demult în șansa ei de a-și găsi pe cineva, femeia Capricorn va avea parte de câteva schimbări în viața personală în ultima parte a anului. Poarta fericirii a stat prea mult închisă, așa că acum este momentul perfect pentru a pune în aplicare toate acele planuri care căzuseră pe plan secund din motive obiective.

Așadar, sărbătorile care se apropie vin cu multă dragoste și afecțiune. Această perioadă va fi caracterizată de protecție, afecțiune și armonie caldă.

Pești

Nativa acestei zodii simte deja fiori subtili de dragoste, dar îi este recomandat să nu se grăbească, ci să mai aibă puțină răbdare până devine sigură pe sentimentele ei. A întâlnit de curând pe cineva care a reușit să îi dea lumea peste cap, tocmai de aceea este mai mult decât cert faptul că sărbătorile le va petrece așa cum se cuvine, alături de o persoană specială.

Se pare că este pentru prima dată în 10 ani când se va bucura cu adevărat de acest Crăciun! Nu îi va mai lipsi nimic și nici măcar vremea friguroasă nu i se va mai părea o corvoadă. Gerul de afară va fi compensat de iubirea oferită de partenerul ei.

Crăciunul este o sărbătoare plină de magie, care se petrece alături de cele mai iubite persoane, așa că cele trei zodii vor reuși să își găsească sufletele pereche și să aibă parte de momente de neuitat.

Loading...