4 pași de urmat pentru o slăbire rapidă atunci când ai trecut de 40 de ani

Specialiștii în medicină au confirmat faptul că nivelul de estrogen scade în cazul femeilor, o dată cu înaintarea în vârstă. În același timp, distribuția de grăsime în organism se schimbă în egală măsură. Pierderea în greutate după vârsta de 40 de ani se dovedește a fi destul de dificilă.

Din fericire, există anumite trucuri și obiceiuri care te pot ajuta să slăbești mult mai rapid, indiferent de vârstă. Prin atingerea unei greutăți optime, nu numai că te vei simți mult mai plină de încredere, dar și starea de sănătate se va îmbunătăți considerabil.

Loading...

4 sfaturi pentru un abdomen lipsit de grăsime

Stabilirea unor obiective reale

Obiectivele în ceea ce privește slăbitul, trebuie să fie întâi de toate, realiste. Este bine de știut faptul că, cei care se luptă cu obezitatea, trecuți de 40 de ani, se luptă cu probleme precum, hipertensiunea arterială și un nivel mare de colesterol.

Elimină cât de mult poți stresul

Atunci când suntem mereu sub presiune și stresați, corpul eliberează mult mai mult cortisol, hormonul stresului. Acest fapt duce la o acumulare și mai mare de grăsime. Meditația, exercițiile de respirație și conversațiile cu persoanele apropriate pot duce la o relaxare profundă și la combaterea stresului.

Schimbarea rutinei de exerciții fizice

Procesul îmbătrânirii reduce masa musculară, în cazul femeilor. Pentru a preveni acest lucru, femeile pot să includă mai multe exerciții cardio în rutină. Astfel, vei putea îmbunătăți arderea caloriilor și activitatea inimii.

Yoga și pilates sunt alte două moduri de exerciții preferate de femei, prin conferirea de flexibilitate și forță de a combate stresul.

Fără diete stricte

Din păcate, există un număr mare de persoane care cred că dietele stricte care presupub înfometare sunt cele mai bune pentru pierderea în greutate.

Cel mai important aspect este să alegi alimentele și preparatele potrivite. Produsele care sunt bogate în uleiuri hidrogenate sunt motivul numărul 1 pentru acumularea grăsimii abdominale. Pe de altă parte, alimente pline de grăsimi nesaturate vor îmbunătăți semnificativ mărimea țesutului muscular.

Experții recomandă utilizarea de ulei de măsline sau canola în cantități mici și renunțarea definitivă la produsele procesate. Consumul de salate și nuci sun metode bune de a scăpa de grăsimea abdominală.

Dietă recomandată

Pentru mic dejun, optați pentru un iaurt grecesc 10% și o banană. Puteți adăuga și o porție de fulgi de ovăz (în jur de 100g), fără dulceață sau miere de albine. La prânz și cină puteți consuma carne fără grăsime (piept de pui, cotlet sau mușchi de porc, mușchi de vită, curcan, pește) și legume crude (salată).

Înainte de a pune în aplicare oricare dintre aceste sfaturi, este bine să ceri sfatul unui medic!

Loading...