5 zodii care nu vor avea pe cine să sărute în noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion este o seară extrem de importantă pentru multe dintre noi. Fie că avem cu cine să mergem la braț sau nu, această seară este destinată petrecerilor până în zori.

Iată care sunt cele 5 zodii care nu au pe cine săruta în noaptea de Revelion:

Loading...

Berbec

În acest moment te afli în culmea fericirii alături de partenerul tău, dar pe parcursul lunii viitoare veți întâmpina tot felul de greutăți și momente dificile care vă vor îndepărta. Revelionul de anul acesta te surprinde împreună cu prietenele cele mai bune, distrându-te și râzând mult, dar cu un gol imens în suflet. Capul sus, anul viitor va fi mai bine!

Gemeni

De câteva luni trăiești cu impresia că dragostea nu este făcută pentru tine, deoarece niciun pretendent la inima ta nu a reușit să te facă să te îndrăgostești. Anul acesta te vei distra de minune la petrecerea dintre ani, însă te vei uita cu tristețe la cuplurile îndrăgostite care se vor săruta în fața ta. Rămâi optimistă și veselă, pentru că vor sosi curând vremuri mult mai bune.

Fecioară

Luna decembrie se anunță a fi extrem de tumultuoasă pentru tine și iubitul tău. Acum vă despărțiți, acum vă împăcați, fapt care face ca trecerea dintre ani să te găsească singură, cu un pahar de șampanie în mână. Nu te întrista însă, pentru că de anul viitor lucrurile se vor așeza în ceea ce privește relația ta.

Scorpion

Din cauza caracterului tău extrem de dificil, este foarte greu să faci un bărbat să rămână lângă tine mult timp. De aceea, Revelionul din acest an te va surprinde singură, dar fără regrete la petrecerea dintre ani, deoarece consideri că nu ai nevoie de un iubit, atât timp cât ai prietene care te iubesc și au grijă de tine.

Pești

Fire extrem de sensibilă, nu ții cont de faptul că te afli în toiul unei petreceri și izbucnești în plâns în văzul tuturor. Te întristează foarte tare faptul că într-o noapte atât de specială nu are cine să te ia în brațe, însă ai norocul că ai lângă tine prietenele bune care au grijă să te facă să-ți revii și să te distrezi. Fii optimistă, 2019 ți-a pregătit surprize extrem de frumoase!

Loading...