A aflat chiar înainte de nuntă că viitorul ei soț mai are doar două săptămâni de trăit. Ce s-a întâmplat apoi a fost copleșitor

A aflat chiar înainte de nuntă că viitorul ei soț mai are doar două săptămâni de trăit. Shannen Harrison, o britanică în vârstă de 25 de ani, avea toate motivele să fie fericită.

Se pregătea să meargă la altar alături de iubitul ei, care i-a fost prieten încă din copilărie, Will. Însă, planurile lor de viitor au fost date peste cap de o veste cumplită. Mirele a fost diagnosticat cu cancer de colon, în fază terminală.

Loading...

Iar veștile rele au continuat să vină. Deși Shannen și Will trebuiau să meargă în fața altarului, să plece în luna de miere și să aibă parte de cele mai fericite clipe petrecute împreună pentru că își doreau să devină părinți, medicii i-au spus lui Will că mai are doar două săptămâni de trăit.

Tânărul se gândea doar la felul în care va fi afectată soția lui de această veste devastatoare. Astfel, s-a dus la ea și i-a spus că ultima lui dorință înainte să moară este ca ea să fie fericită și să-și găsească după moartea lui pe cineva care să o iubească la fel de mult cum o iubește el.

Will a murit în brațele soției sale

„Will era terminat. S-a întors spre mine, și-a pus mâinile pe fața mea și mi-a zis: Să te asiguri că vei găsi pe cineva care să te iubească la fel de mult ca mine”, a declarat Shannen pentru Daily Mirror.

Nunta lor de vis, în valoare de 10.000 de lire sterline, ce trebuia să aibă loc în Mexic, a fost înlocuită rapid cu o ceremonie mică și intimă în orașul lor natal Wigan din Anglia, la care au participat doar oamenii apropiați. După câteva zile, Will a murit chiar în brațele soției lui.

Shannen Harrison a fost devastată de durere

Shannen a fost devastată de durere după dispariția subită a soțului ei și nu îi venea să creadă acest lucru i se întâmplă ei și că toată viața ei de până acum s-a schimbat dintr-o dată atât de brusc. Șocul a fost foarte mare, pentru că nici măcar nu bănuiau că Will are așa mari probleme de sănătate.

Însă, după doar patru luni ea l-a cunoscut, în mod neașteptat, pe Stuart (30 de ani). Între cei doi s-a legat rapid o relație foarte strânsă, iar acum ei își fac chiar și planuri de viitor împreună, chiar dacă tânăra susține că încă îl iubește pe fostul ei soț, pe care îl va iubi toată viața.

Shannen a precizat însă că Stuart a reușit să o facă să treacă peste perioada neagră din viața ei, în care a intrat după moartea lui Will.

„După moartea lui Will am fost devastată. Mă simțeam distrusă și fără nici un țel în viață. Dar Stuart a reușit să mă repare. Nu aș fi reușit să-mi revin, dacă nu l-aș fi cunoscut pe el. Stuart știe că îl voi iubi mereu pe Will și va fi parte din viața mea mereu, dar nu-l deranjează.

Știu că și Will s-ar bucura pentru mine. Își dorea să-mi găsesc un bărbat bun care să se poarte frumos cu mine. Probabil dacă ar putea, mi-ar spune: De ce nu ai deja copii cu el”, a mai spus Shannen.

În mod surprinzător, Stuart și Shannen au grijă să nu treacă nicio zi fără să se gândească la Will. Merg în fiecare zi să bea un ceai cu tatăl lui, iar în unele seri ies cu sora lui în oraș. „Înseamnă foarte mult pentru mine că am devenit soția lui will înainte să moară.

Am avut cea mai frumoasă zi de nuntă. Nu s-a vorbit deloc despre cancer și nu a existat nicio tristețe. Sunt norocoasă că am găsit din nou dragostea alături de Stu, dar nu-l voi uita niciodată pe Will al meu”, a mai spus ea.

Loading...