Acest amestec miraculos, aprobat și de medici, scade colesterolul, tratează artrita și crește imunitatea

Oamenii de știință, medicii și alți experti au confirmat, în mod repetat, beneficiile consumului regulat din acest amestec miraculos. Și da! Este o armă puternică în lupta împotriva multor boli.

Încă de acum 4000 de ani, mierea a fost folosită ca remediu tradițional pentru aproape orice boală. Egiptenii au folosit-o pentru a trata rănile, grecii pentru o viață lungă ,iar indienii să stabilească un echilibru în organism.

Loading...

Este vorba de miere și scorțișoară. Mierea este extrem de benefică organismului și nu expiră! Scorțișoara a fost, de asemenea, folosită pentru diferite tratamente de-a lungul istoriei.

Aceste două ingrediente, combinate, pot face adevărate minuni pentru întreg organismul:

Reducerea colesterolului

Se adaugă două linguri de miere și trei lingurițe de scorțișoară într-o ceașcă mare de ceai. Consumarea acestui amestec reduce colesterolul cu 10% în decurs de două ore.

Sau:

Dimineața în loc de marmeladă sau gem, puneți puțină miere cu scorțișoară pe o bucată de pâine. Dacă se consumă în mod regulat acest amestec, veți reuși să reduceți nivelul de colesterol din sânge și aveți posibilitatea să preveniți un eventual atac de cord.

Tratează artrita

Într-o cană cu apă clocotită se amestecă o lingură de scorțișoară. Când se mai răcește puțin se adaugă două linguri de miere. Bea această băutură dimineața și seara. Utilizarea regulată a acestei băuturi vă ajută să tratați artrita cronică.

Vă scapă de infecții ale vezicii biliare

Dacă aveți orice fel de infecție la vezica biliară, se poate folosi amestecul de mai sus dar trebuie să schimbați cantitățile. Într-o cană de apă clocotită se adaugă două linguri de scorțișoară și o lingură de miere. Mierea se adaugă când apa se mai răcește puțin.

Alungă răceala

Dacă răciți frecvent, faceți un amestec dintr-o lingură de miere și un sfert de linguriță de scorțișoară. Acest amestec vă ajută să tratați răceala, tusea cronică și congestia sinusurilor.

Stimulează imunitatea

Aceste alimente consumate zi de zi,protejează organismul de bacterii și virusuri.

Loading...