Acest sirop fixeaza calciul in oase si combate osteoporoza. L-ai incercat? Daca nu, ar fi cazul, mai ales daca ai peste 40 de ani…

Beneficiile siropului de muguri de brad poate fi in ceea ce priveste fixarea calciului in oase sau in combaterea osteoporozei.

De asemenea, se mai spune despre mugurii de brad ca daca sunt mestecati au rol de a dezinfecta gura si feresc de bolile de plamani, improspateaza respiratia si regleaza pofta de mancare.

Loading...

Acele mugurilor au culoarea verde deschis, in timp ce restul acelor de pe creanga sunt de culoare verde inchis. Pentru a prepara un sirop, pe langa muguri, mai avem nevoie de zahar si sucul de la o lamaie.

Siropul poate fi folosit pentru tratarea unor afectiuni precum astmul bronsic, bronsita cronica, faringita, laringita, tuse, raceala, amigdalita, gripa si alergii. Siropul poate fi folosit si de persoanele care sufera de migrene sau de cele anemice sau anorexice.

Benficiile siropului de muguri de brad poate fi in ceea ce priveste fixarea calciului in oase sau in combaterea osteoporozei, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, se mai spune despre mugurii de brad ca daca sunt mestecati au rol de a dezinfecta gura si feresc de bolile de plamani, improspateaza respiratia si regleaza pofta de mancare. Acele mugurilor au culoarea verde deschis, in timp ce restul acelor de pe creanga sunt de culoare verde inchis.

Pentru a prepara un sirop, pe langa muguri, mai avem nevoie de zahar si sucul de la o lamaie. Siropul poate fi folosit pentru tratarea unor afectiuni precum astmul bronsic, bronsita cronica, faringita, laringita, tuse, raceala, amigdalita, gripa si alergii. Siropul poate fi folosit si de persoanele care sufera de migrene sau de cele anemice sau anorexice.

Loading...