Anul 2019 se anunta a fi unul al schimbarilor pentru trei zodii. Leii, Fecioarele si Pestii vor incepe o viata noua

Unele perioade din viata noastra sunt mai bune, altele cu adevarat groznice. Si e normal sa fie asa. La fel cum e normal sa ne ridicam dupa ce problemele ne pun la pamant, sa ne scuturam de praf si sa o luam de la capat, de fiecare data, chiar daca nimeni nu ne mai da nicio sansa.

Pentru trei zodii, anul 2019 va fi transformator. Acesti nativi vor lasa in urma regretele, frustrarile si neincrederea pentru a incepe o viata noua, mai simpla si mai senina.

Loading...

Iata asadar care sunt cele trei zodii norocoase si in ce constau schimbarile din viata lor:

Leu

Cazuti prada problemelor de zi cu zi, Leii au uitat, la propriu, ce-si doresc cu adevarat de la viata. Dorinte si sentimente ascunse timp de ani intregi ies acum la suprafata, iar retrairea lor este aproape inspaimantatoare.

In timp ce unii prieteni au ajuns, poate, in alte etape ale vietii, leii sunt nevoiti sa se adune bucata cu bucata si, partea cea mai rea, fara ca nimeni sa le ofere timp pentru asta.

Nu mica va fi mirarea cand acesti nativi vor renaste intr-un mod spectaculos pe toate planurile vietii, chiar sub ochii celor care incepeau, deja, sa-i considere fara viitor. Va fi greu, dar nu imposibil.

Fecioara

In dragoste si in razboi totul e permis. Aceasta este deviza Fecioarelor, care ajung sa clarifice situatii pe care le considerau imposibil de rezolvat in urma cu putin timp.

Daca sunt prinse intr-o relatie fara viitor, care le-a secat de energie, 2019 este anul in care vor spune “stop”, fara a se gandi prea mult la consecinte.

De altfel, au tot asteptat o minune din partea partenerului, iar timpul nu mai are rabdare. Pe plan profesional vor decide sa-si urmareasca, in sfarsit, visul din copilarie, chiar daca asta pare a fi o decizie pripita pentru cei din jur.

Important este ca vor actiona indraznet, dar organizat, in stilul lor caracteristic, iar rezultatele vor fi spectaculoase!

Pesti

2019 va fi un an decisiv pentru destinul nativilor din Pesti. Ajunsi pe un drum infundat, in care nu mai vad nici macar speranta unui viitor mai bun, acestia vor decide sa-si lase fricile si obsesiile deoparte, chiar daca asta inseamna sa renunte la confort si sa o ia de la zero.

O decizie radicala, care presupune multa suferinta, insa este singura cale de scapare. Si cine credea ca pestii stiu doar sa-si planga de mila va avea parte de surprize.

Nemaiavand nimic de pierdut, vor profita de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, si nu peste mult timp vor multumi providentei pentru ocazia unica de a-si schimba viata. Chiar daca, la inceput, totul parea pierdut.

Loading...