Băiatul care livra pizza a intrat în casa unei familii și s-a așezat la pian. Ce a făcut în secunda următoare i-a uimit pe toți, ce secret uriaș ascunde tânărul

Atunci când ți se pare că nimic nu te mai poate surprinde, se poate întâmpla ca unii oameni să te dea complet peste cap și să îți schimbe percepția despre lume.

Așa s-a întâmplat și cu un băiat care livrează pizza și care a ajuns cunoscut în toată lumea datorită unui gest extrem de mărunt, dar care a făcut diferența.

Loading...

În momentul în care o familie a comandat o pizza într-o seară, nimeni nu se aștepta că seara va fi complet schimbată datorită acestei comenzi.

Familia Varchetti a ales într-o seară să comande o pizza pentru cină și membrii familiei au așteptat cu nerăbdare să vină comanda. Originari din Detroit, Michigan, membrii familiei Varchetti au comandat pizza cu pepperoni, iar Bryce Dudal a fost cel însărcinat să ducă acea comandă care a devenit imediat specială.

Tânărul tocmai a terminat liceul, iar când a ajuns la casa familiei Varchetti, a observat că aceștia un pian.

„Este un pian foarte frumos. Pot să mă uit puțin la el?”, i-a rugat Bryce pe cei care au comandat pizza.

Dacă cei mai mulți s-ar feri să invite un necunoscut în casă, cei din familia Varchetti i-au permis tânărului să observe mai de aproape instrumentul de cântat și i-au spus că, în general, acesta este nefolosit și că, dacă vrea, ar putea să îl încerce și l-au invitat să se așeze.

Iar ce s-a întâmplat în secunda următoare i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Pentru că, imediat ce s-a așezat la pian, Bryce a început să cânte una dintre cele mai cunoscute opere ale lui Beethoven, Sonata Lunii. Timp de un minut și jumătate, tânărul i-a încântat pe toți cei din casă cu talentul său. Apoi, familia Varchetti a aflat că tânărul a învățat singur să cânte la pian și că acum a cântat sonata din memorie.

Copilul în vârstă de 10 ani al familiei a fost cel mai impresionat de moment, deși a avut impresia că Bryce va sparge pianul.

Julie Varchetti a postat pe pagina sa de socializare filmulețul în care tânărul care livrează pizza cântă atât de frumos la pian și toți cei care au văzut imaginile au spus că acesta este extrem de talentat și că ar trebui să urmeze niște ore de pian, pentru că se descurcă foarte bine și că are potențial.

Bryce a dezvăluit că a început să cânte de la vârsta de 6 ani, atunci când a învățat primele note la o mică orgă. Apoi, când își vizita o mătușă, a început să cânte la pian și astfel a început să învețe singur mai multe piese, printre care și tema filmului „Scooby-Doo”.

Mai târziu, s-a îndrăgostit de piesele lui Beethoven și astfel a început să exerseze câteva ore pe zi singur, fără să aibă un profesor.

Loading...