Băutura care îți curăță ficatul și care te ajută să dai jos kilogramele în plus în numai 72 de ore

Iată care este incredibila băutură cu ajutorul căreia îți detoxifici organismul în timp ce slăbești – Slăbește rapid și detoxifică-ți organismul cu această uimitoare băutură naturală.

Dacă vrei să scapi de greutatea în exces fără a te da peste cap, tot ce trebuie să faci este să prepari și să consumi această ideală băutură pentru detoxifierea ficatului.

Loading...

Funcțiile ficatului pot să scadă în intensitate din cauza acumulării de toxine din organism, lucru care în timp poate să ducă la pierderea cu mai mare dificultate a grăsimilor și la acumularea mai ușoară a acestora.

Oamenii nu sunt conștienți de faptul că pe lângă factorii cruciali pentru pierderea în greutate, a avea un ficat curat este cel mai important lucru. Așadar, chiar dacă oamenii folosesc metode diferite și dacă încearcă orice pentru a slăbi, dacă nu au un ficat curat și optim, nu au șanse mari să dea jos kilogramele nedorite.

Mai jos îți oferim o rețetă de detoxifiere a ficatului prin care poți să dai jos țesutul adipos. Pentru a începe să îți detoxifici acest organ important, trebuie să consumi această băutură de 3 ori pe zi timp de doar 3 zile.

Ingredientele necesare pentru a prepara acest remediu sunt următoarele:

3 lămâi sănătoase

1 ceașcă de pătrunjel tocat

5 tulpini de apio

6 cești de apă

Pentru a prepara această băutură nu trebuie să depui prea mult efort. Practic, tot ce trebuie să faci este să pui la blender aceste ingrediente și să amesteci până ce totul s-a omogenizat foarte bine. Bea din acest remediu 2 cești pe stomacul gol de 3 ori pe zi.

Continuă cu acest tratament în 3 zile consecutive și după aceea fă o pauză de o săptămână dacă vrei să repeți tratamentul.

Loading...