Ce să facă fiecare FEMEIE în pat în funcție de ZODIE. Uite ce îi ÎNEBUNEȘTE pe bărbați

Astrele și zodia în care ne-am născut influențează foarte tare trăsăturile de personalitate ale fiecăreia dintre noi. Astfel, din această categorie nu fac excepție nici apetențele fiecăruia pentru relațiile intime și modul în care femeile privesc interacțiunea cu partenerul. Dacă vrei să vezi care sunt trăsăturile principale ale fiecărei femei atunci când sunt în dormitor în funcție de zodia lor, citește articolul de mai jos.

Berbec

Loading...

Femeia berbec are nevoie să știe în ce direcție merg lucrurile cu partenerul, astfel încât să poată prelua mereu controlul – ceea ce duce la lucruri bune, dar și rele. Berbecii iau inițiativa în locuri publice, nu într-un mod ostentativ, dar suficient cât să facă sângele partenerului să fiarbă.

Taur

Nativele Taur emană senzualitate prin toți porii și toți sunt atrași de ele. Totuși, acestea nu sunt adeptele relațiilor pasagere și au adesea relații serioase, deoarece trebuie să simtă afecțiune pentru a se lăsa duse de val. Ar trebui însă să nu mai analizeze totul atât de mult.

Gemeni

Gemenii au o inteligență intimă deosebită și niște fantezii elaborate și provocatoare. Ei cred că interacțiunile intime te poate modela ca femeie și nu le plac bărbații care consideră că relațiile sunt o simplă activitate fizică. Ele plictisesc repede, așa că au nevoie de un partener la fel de energic și inventive ca și ele.

Rac

Nativele Rac se folosesc de toate armele atunci când vor să cucerească un bărbat – zâmbet, flirt, afecțiune, parfum și chiar gătit. Cel care ajunge în patul lor este un norocos, deoarece a găsit cea mai altruistă femeie din zodiac. Racii trebuie să aibă grijă să nu încerce să-i facă pe plac numai lui și să uite de ei.

Leu

Leoaicele sunt de obicei foarte feminine și carismatice și atrag cu ușurință orice bărbat. Pentru ele, complimentele fierbinți sunt forme de flatare, dar și de preludiu. Gesturile romantic le incită și mai mult. Egocentrismul lor tinde însă să se manifeste și în pat.

Fecioară

Fecioarelor le place să învețe ce îi satisface pe parteneri, pentru a acumula experiență și pentru a-și cizela tehnicile de cucerire. Ele se așteaptă ca partenerul să le ghicească dorințele, considerând că asta este dovada supremă că sunt compatibili.

Balanță

Balanțele sunt feminine și sociabile și pot seduce pe oricine. Totuși, înainte de a ajunge în pat cu cineva, ele își supun posibilii parteneri la o mulțime de teste, deoarece le e frică să nu le fie rănite sentimentele.

Scorpion

Femeile Scorpion domină din instinct. Au nevoia de a avea controlul și nu mulți bărbați pot suporta asta, deși la început li se pare atractiv, irezistibil. Sunt foarte posesive, dar sunt atrase de bărbații independenți.

Săgetător

Nativelor Săgetător le place atât interacțiunea intimă propriu-zisă, cât și drumul până la ea. Ele caută mereu noi experiențe, dar sunt foarte fidele și sensibile. Sunt atrase de cei cu personalitate puternică, ce simt aceeași dragoste pentru libertate ca și ele.

Capricorn

Pentru nativele Capricorn nu intimitatea guvernează o relație. Ele nu sunt adeptele aventurilor, deoarece nu ar suporta ca un bărbat să nu le caute după o noapte petrecută împreună.

Vărsător

Nativele Vărsător mizează pe mintea lor atunci când vor să atragă un bărbat și îi cuceresc cu umorul lor – cu tentă ușor perversă. Sunt vulnerabile din punct de vedere intim, deși nu ar recunoaște asta prea des.

Pești

Nativelor Pești le place să creadă că pot să petreacă o noapte cu cineva fără să se implice sentimental, dar pun suflet de fiecare dată și, cu partenerul potrivit, pot trăi o relație intimă la intensitate maximă.

Loading...