Ce se intampla daca pui o moneda de 50 de bani in coltul camerei. E uitimtor! Toti vor face asta dupa ce afla

Potrivit regulilor Feng Shui, exista cateva trucuri pe cat de simple, pe atat de eficiente, care ne pot aduce o stare de bine si prosperitate in viata.

Astfel, daca iti doresti sa iti imbunatatesti partea financiara a vietii, te poti folosi de un truc foarte la indemana care va atrage prosperitatea de partea ta.

Loading...

Conform principiilor Feng Shui, zona banilor se afla in fiecare camera, in coltul cel mai indepartat din stanga, orientandu-ne in functie de pozitia usii in incapere. In Feng Shui, lemnul este principalul element specific banilor, iar cifra 5, reprezinta stralucire, success si bani, potrivit regulilor numerologiei.

Asadar, putem profita de combinarea celor doua simboluri (o moneda care contine cifra 5 si locul special, amintit mai devreme) pentru a ne construi coltul banilor in camera de lucru. Nu ai nimic de pierdut daca incerci, ci din contra.

Afla care sunt zodiile care se vor imbogati in urmatorii ani. Tu te numeri printre ele?

Iata ce le rezerva astrele acelor nativi in urmatoarea perioada.

TAUR

Acesti nativi vor avea noroc din punct de vedere financiar in urmatorii ani. Veniturile lor vor creste considerabil. Fie isi vor schimba locul de munca, fie vor gasi o ”reteta” a succesului. Ii ajuta si mintea sclipitoare pentru a se imbogati si pentru a gasi acea ”reteta”.

Pentru Tauri, bogatia nu se rezuma numai la lucruri materiale. De asemenea, vor avea noroc si in plan sentimental. Asadar, se anunta o perioada tare frumoasa pentru acest semn zodiacal.

LEU

In urmatorii trei ani, Leii se vor imbogati. Dar trebuie sa aiba rabdare. Este adevarat ca banii nu vor pica din cer. Trebuie sa munceasca pentru ei. Dar fiind persoane ambitioase, cu siguranta vor reusi sa isi umple buzunarele. Ar putea fi vorba si despre un castig neasteptat, pentru care nu trebuie sa munceasca. Poate fi vorba despre o mostenire, de exemplu.

Loading...