Cititi si va cutremurati: “Tata, tu m-ai ucis!”

Conducand pe un mare bulevard, inaintea ochilor unei doamne a avut loc un accident, in care a fost ranit grav un tanar. Cu ajutorul unor oameni l-a pus pe tanar, care avea in jur de 20 de ani, in masina ei, ca sa-l duca la spitalul de urgenta.

Tanarul avea hemoragie, iar doamna a ajuns la spital cat de repede a putut. A fost luat de personalul de serviciu al spitalului si dus inauntru.

Loading...

Impreuna cu ei a intrat si doamna, ca sa afle cine este, iar apoi sa instiinteze rudele lui. Medici de serviciu au constatat ca tanarul trebuia sa intre urgent in operatie. L-au instiintat pe medicul chirurg, care, pentru a-l opera, a cerut 1.000 de dolari.

Medicii au instiintat-o pe doamna, iar ea le-a spus cum s-a intamplat accidentul si ca nu-l cunoaste pe tanar. Au comunicat din nou cu chirurgul, insa acela a ramas neinduplecat. Voia bani.

Doamna vazand pe tanar cum se stinge, a spus:

– Incepeti si salvati-l pe tanar, caci eu merg sa aduc banii.

Si intr-adevar, doamna a adus banii si numai dupa aceea a venit medicul chirurg.

Insa, ironia sortii! Insa ce i-a rezervat aceasta noapte iubirea sa de bani?!! De indata ce l-a vazut pe tanar, a ramas ca trasnit; s-a facut alb ca un mort. A cazut peste el urland de durere. Atunci tanarul i-a spus ultimele cuvinte:

– Tata, tu m-ai ucis!

Si zicand acestea, si-a dat duhul.

Doamna, cutremurata de cele intamplate, a luat banii si i-a aruncat in fata medicului, spunandu-i:

– Ia-i si fa inmormantarea fiului tau!

Pe langa toate acestea era si singurul lui copil.

Loading...