Cu numai 3 linguri pe zi, veți reduce colesterolul și veți pierde din grăsimea abdominală în cel mai rapid mod

Astăzi am decis să vă prezentăm un remediu puternic, care vă va stimula sănătatea generală, vă va ajuta să reduceți nivelul colesterolului și veți elimina grăsimea încăpățânată. Ingredientul de bază al acestui remediu este usturoiul.

Următoarea băutură va promova funcția de organe, va purifica sângele și va stimula sistemul imunitar împreună cu vasele de sânge și inima. Mai mult decât atât, este extrem de benefic pentru metabolism și procesul de scădere în greutate.

Loading...

Mujdei de usturoi

Ingrediente

12 catei de usturoi (decojiti)

jum. de litri de vin roșu

Cum se prepară?

În primul rând, tăiați cățeii de usturoi și puneți-i într-un borcan. Apoi, turnați vinul peste ei.

Păstrați borcanul închis într-un loc însorit timp de 2 săptămâni. Ar trebui să agitați borcanul în fiecare zi. Apoi, după 2 săptămâni, transferați lichidul într-o sticlă întunecată. Consumați 1 lingură de mujdei de 3 ori pe zi timp de 1 lună. Apoi, faceți o pauză de 6 luni.

Beneficiile pentru sănătate ale mujdeiului de usturoi

Această băutură puternică este ambalată cu proprietăți antiinflamatorii, antibiotice, anti-canceroase și antibacteriene. Oferă următoarele avantaje:

Menține sănătatea vaselor de sânge și a inimii.

Tratateaza bolile inflamatorii.

Reduce nivelul de colesterol.

Elimină toxinele din organism.

Curăța sângele.

Îndepărtează excesul de sare din organism.

Îmbunătățește metabolismul.

Arde grasimea.

Creste energia.

Creste rezistenta.

Usturoiul este un ingredient excelent, care este extrem de benefic pentru inima și creier. Protejează celulele din organism și promovează procesul de scădere în greutate. Mai mult, îmbunătățește funcția creierului, stimulează memoria și protejează creierul împotriva toxicității.

Pe de altă parte, vinul roșu este o sursă naturală de Resveratrol, care este o sursă naturală de proprietăți antioxidante și antiinflamatoare. Prin urmare, vinul roșu poate preveni formarea cheagurilor de sânge și poate preveni infarctul miocardic și insuficiența cardiacă.

Mai mult, inhibă creșterea și răspândirea celulelor canceroase și le ucide, lăsând celulele sănătoase intacte.

Loading...