Cum poți slăbi până la 13 kilograme în doar 3 săptămâni? Vezi rețeta

În doar 21 de zile dai jos 13 kilograme, detoxifici organismul și arzi toată grăsimea în exces. O curățare intensivă a intestinelor este de dorit!

Simptomele unui organism încărcat pot fi:

Loading...

metabolism dezechilibrat

diabet

greutate în exces

constipație

boli ale rinichilor și ale ficatului

probleme cu unghiile și părul

stare precară a pielii

boli cronice, precum cancerul și artrita

Prin luarea uneia sau a trei linguri de semințe de în zilnic, pentru 3 săptămâni, nu numai că vei curăța intestinele, dar vei scăpa de paraziții din colon, depozitele de fecale și mucus.

Te va ajuta să protejezi microflora intestinală și va regla activitatea metabolismului. De asemenea, un consum regulat de semințe de în va asigura reducerea nivelului de colesterol din organism, iar toate toxinele vor fi eliminate.

Vei avea parte de beneficii și în tratarea gastritei, a ulcerului, a colitei, a cistitei, a bolilor tractului urinar și a obezității.

Înlocuiește micul dejun cu această mixtură și vei arde rapid grăsimile:

Prima săptămână – amestecă 1 lingură de făină de semințe de în cu 100 ml de kefir

A doua săptămână – amestecă 2 linguri de făină de semințe de în cu 100 ml de kefir

A treia săptămână – amestecă 3 linguri de făină de semințe de în cu 150 ml de kefir

Este recomandată prepararea zilnică a remediului. În plus, ar trebui să bei 2 sau 3 l de apă zilnic.
Dieta este indicată o dată pe an, pentru curățarea intestinală. Pentru prânz și cină, optați pentru carne slabă (pui, curcan, pește) și legume / salată.

Beneficii

Semințe de in

Semințele de în conțin aproape de două ori mai mulți acizi grași esențiali omega 3 decât peștele și, în plus, sunt bogate în fibre, vitamine și minerale. Sunt o sursă excelentă de fitoestrogeni, reglând tulburările hormonale și contribuind la prevenirea cancerului.

Poți procura semințe de în de la magazinele de produse naturiste și le poți adăuga în salate, ca atare sau măcinate, în mâncare ori în prăjituri. Le mai poți combina cu cereale și cu iaurt sau poți să iei capsule cu ulei din semințe de in, în cure periodice.

Leac pentru o digestie ușoară

Semințele de în normalizează tranzitul intestinal, conferă senzația de sațietate și încetinesc procesul de asimilare a grăsimilor. Astfel, acestea sunt indicate dacă suferi de constipație, de o boală inflamatorie intestinală sau de sindromul intestinului iritabil. Poți lua seara, de patru ori pe săptămână, câte două lingurițe de semințe de în fie întregi, fie măcinate, cu multă apă.

Poți prepara și un macerat la rece, din două lingurițe de semințe de în la un pahar cu apă. Se lasă una-două ore și apoi se consumă semințele cu tot cu apă.

Uleiul de semințe de în are efect calmant și antiinflamator, fiind indicat în inflamațiile tractului digestiv și pentru prevenirea hemoroizilor, a bolii Crohn (inflamația colonului) și a litiazei biliare. De asemenea, datorită acțiunii lor de stimulare a arderii grăsimilor și de combatere a retenției de apă, semințele de în sunt de mare ajutor și în curele de slăbire.

Chefir

O mulțime de beneficii

O mare varietate de beneficii potențiale ale probioticelor au fost demonstrate de știință, inclusiv îmbunătățirea sănătății tractului intestinal, îmbunătățirea sistemului imunitar, reducerea simptomelor alergiilor în cazul persoanelor alergice, reducerea riscului apariției anumitor tipuri de cancer, tratarea colitei, reducerea concentrațiilor de colesterol, reducerea tensiunii arteriale în cazul persoanelor care suferă de hipertensiune și tratarea infecțiilor genitale feminine.

Mai eficient în comparație cu probioticele

Chefirul este mult mai bun decât multe dintre suplimentele de probiotice, deoarece o capsulă de probiotice conține, de obicei, aproximativ 15 milioane de bacterii benefice. În comparație, un pahar mic de chefir proaspăt conține aproximativ 1,5 trilioane de bacterii benefice. Când vine vorba de probiotice, totul se rezumă la numere!

Elimină problemele cauzate de administrarea de antibiotice

Probabil cel mai rău lucru pe care îl putem face pentru a distruge armonia bacteriilor aflate la nivelul sistemului digestiv este reprezentat de administrarea de antibiotice.

Aceste medicamente ucid fără discriminare, atât bacteriile bune, cât și pe cele rele. Deoarece bacteriile bune sunt cele care ne mențin organismul în siguranță, aceasta este o problemă uriașă.

Atunci când bacteriile benefice au fost distruse, începe degradarea progresivă a sistemului digestiv și, astfel, organismul nostru este mult mai predispus la apariția unor infecții sau chiar a cancerului.

Chefirul contribuie într-un mod eficient la refacerea sănătății tractului digestiv în cazul în care acesta a fost afectat de administrarea de antibiotice.

Loading...