Cum te epilezi cu pastă de zahăr. O metodă naturală și ieftină

Epilarea cu pastă de zahăr este o procedură nouă folosită în cosmetică. Această metodă este ieftină și, cel mai important, 100% naturală.

Cum se prepară pasta de zahăr pentru epilare

Loading...

Ceara din saloanele de cosmetică conține uleiuri minerale, parfum, silicon sau conservanți. Această metodă, însă, este 100% naturală.

De acum nu mai trebuie să mergi la salon, pentru că poți prepara pasta de zahăr acasă. Pentru rețetă ai nevoie de doar două ingrediente: zahăr și suc de lămâie. Pe lângă aceste două ingrediente, mai aveți nevoie de benzi speciale pentru epilat, care se găsesc în comerț.

Mod de preparare și ingrediente : 240 gr de zahăr (aproximativ 12 linguri) și sucul de la două lămâi

Se pune zahărul într-un recipient cu pereți înalți și se adaugă sucul de la cele două lămîi strecurat. Apoi se amestecă și se pune vasul la fiert, la foc mediu. Timpul de fierbere este de aproximativ 12 minute.

Un detaliu important, care vă indică când să ridicați recipientul de pe foc este culoarea: maro-auriu. Apoi lăsați să se răcească complet. Ea poate fi lăsată chiar și peste noaptea. Însă, înainte de a fi folosită se încălzește la cuptorul cu microunde circa 20 de secunde.

O regulă importantă pentru aplicare: pasta de zahăr se întinde în sensul creșterii firelor de păr.

Loading...