Fiecare bărbat are o femeie pe care nu o va uita niciodată…

În viața oricărui bărbat există o femeie, de care să-și amintească, de fiecare dată, cu gingășie și căldura sau cu o tristețe de neînțeles. Și asta, în ciuda faptului că el este deja căsătorit de mulți ani și are deja copii.

SĂ ÎNCERCĂM SĂ NE DĂM SEAMA CINE SUNT ACELE FEMEI, PE CARE BĂRBAȚII NU REUȘESC SĂ LE UITE.

Loading...

Femeia de care un bărbat s-a îndrăgostit prima dată

“Prima dragoste este ultima …! – așa spune un cântec celebru. Și, în realitate, puțini dintre bărbați și-au uitat prima dragoste, sentimentele și senzațiile lor din acea vreme. Și nu contează dacă această iubire reciprocă a fost sau nu a fost reluată cândva. În acel moment, bărbatul se privește dintr-o altă lumină și conștientizează, brusc, că o femeie este capabilă să-i schimbe întreaga viață.

Primele sentimente sunt cele mai pure, cele mai naive. Și chiar dacă iluziile și visurile, din anumite motive, nu au justificat speranțele și nu s-au împlinit, bărbatul nu va uita niciodată prima sa iubire. Era acea fată care a stârnit sentimente strălucitoare și delicate în el și, de dragul zâmbetului ei, era gata să mute munții din loc și să întoarcă râurile înapoi.

Femeia care nu a fost niciodată a lui, deși și-a dorit-o

Bărbații au acel simți al proprietății mult mai dezvoltat decât al femeilor și, în momentul în care nu reușesc să aibă o femeie pe care și-au dorit-o cu adevărat, la un moment dat, aceasta va fi prezentă toată viața, în gândul lor.

Femeia pe care a pierdut-o

Se întâmplă adesea ca un bărbat să realizeze cât de mult apreciază și iubește o femeie, numai după ce nu mai există și nu va mai fi în viața sa. A plecat și toată viața sa și-a pierdut semnificația.

Abia după aceea bărbatul începe să-și dea seama de greșelile sale, să înțeleagă că îi consacra viața, adesea ofensat de atitudinea și acțiunile sale, nu-i putea aprecia grija, căldura și dragostea pe care i-o purta. Și acum nimic nu mai este la fel, a plecat pentru totdeauna.

Și chiar dacă, după un timp, iubește o altă femeie, îi va aminti întotdeauna de cea care l-a învățat să iubească cu adevărat…

Loading...