Horoscop 17 noiembrie. Zodia ajutată de astre în dragoste! Cea mai fericită zi

Horoscopul din 17 noiembrie aduce vești pentru grozave pentru toate zodiile. Este un moment prielnic pentru noi începuturi în dragoste, dar și în relații profesionale. O zodie ajutată în dragoste să își întâlnească jumătatea.

Horoscop 17 noiembrie Berbec

Loading...

Finalul acestei săptămâni te predispune la introspecție și meditație. Beneficiezi de suport astral deosebit pentru a studia evenimentele și oamenii din sectorul profesional. Discuțiile de taină cu un prieten drag îți pot lămuri multe detalii rămase până acum în umbră reflectoarelor. Totuși, rezervă-ți momente pentru plimbări în aer liber departe de iureșul cotidian, că și pentru odihnă și somn. Trupul tău este obosit și vulnerabil, de aceea îngrijește-l corespunzător.

Horoscop 17 noiembrie Taur

Se pare că este nevoie să-ți restructurezi relațiile de prietenie și să-ți reconsideri implicarea în diverse grupuri sau organizații. Ai la dispoziție aceste zile de weekend pentru de a-ți schimbă țelurile de viitor, în special cele care privesc acțiunile comune cu alții. Totodată ești ajutat din astral să vezi limpede cine îți este alături și cine mai puțin sau deloc. Bine ar fi să te desprinzi de oamenii pe care îi simți falși sau nepotriviți planurilor tale de viitor.

Horoscop 17 noiembrie Gemeni

În acest weekend îți vin în minte idei deosebite legate de carieră profesională. Sunt momente excelente de a-ți reorganiza activitățile profesionale și de a-ți trasă alte planuri pe termen lung. Dorință de a avea mai mult succes este la cote înalte, însă fii prudent. Șefii te susțin, însă doar dacă muncești mult pe bani puțini. Deocamdată, eforturile tale trebuie îndreptate în sectorul familial. Echilibrează-ți acțiunile și resursele materiale.

Horoscop 17 noiembrie Rac

Zilele acestea, sufletul îți dă ghes la studiu și cercetări pe teme filozofice și religioase. S-ar putea să te hotărăști să abordezi un curs, un seminar sau un program de instruire pe termen lung, necesare fie în domeniul profesional, fie pentru rafinarea conștiintei tale. Planurile de călătorii sunt alte aspecte care domină sferă ta de interes. Este posibil că partenerul de viață sau colaborarile în care ești implicat să-tti zădărnicească dorințele. Relaxează-te!

Horoscop 17 noiembrie Leu

Sunt zile bune pentru a-ți verifică pe îndelete bugetul și planurile de investiții sau afaceri. Energia astrală din aceste zile weekend te ajută să-tti structurezi ideile, dar te îndeamnă totodată să apelezi și la sfaturile celor apropiați. Îți sunt susținute planurile pe termen lung, însă cele care se desfășoară în păși mărunti. Din activitatea realizată la un loc de muncă deocamdată câștigi puțini bani, iar pe aceștia îi cheltuiești repede.

Horoscop 17 noiembrie Fecioară

Ești pus pe studiul amănunțit al relațiilor parteneriale și al colaborărilor în care ești implicat în zilele acestui weekend. Ești ajutat din astral să fii lucid și tranșant. Sunt momente bune pentru a-ți restructura acțiunile comune cu ceilalți, dar și pentru a renunță la cele care îți aduc beneficii mărunte sau deloc. Poți luă decizii bune și a acționă în direcția dorită. Fii prudent, deoarece există și variantă să strici relații bune. Pe de altă parte astrele te ajută în dragoste. Îți vei întâlni jumătatea sau vei avansa în ce privește planurile amoroase.

Horoscop 17 noiembrie Balanță

Esti dornic de a-ti reorganiza programul, treburile profesionale si cele din sectorul domestic. Energia acestui final de săptămână te ajuta să-ți organizezi bine ideile si planurile profesionale pe termen lung. Dozeaza-ti eforturile pentru ca sanatatea este vulnerabila. Evita ingrijorarile de orice fel si acorda-ti mai mult timp pentru intretinerea si infrumusetarea trupului si a sufletului tau. Esti un far important pentru ceilalti, asa incat bucura-te de tot ce te inconjoara.

Horoscop 17 noiembrie Scorpion

În acest weekend apăr provocări în planul relațiilor sentimentale. Sunt momente tensionate, dar pe care le poți depăși cu puțin efort și bunăvoință. Se pare că deocamdată aceste relații sunt orchestrate mai mult de invesțiile tale financiare vizavi de cei dragi. Modelează-ți atitudinea și fii cât mai deschis și înțelegător cu ceilalți. Folosește-ți imaginația și organizează mici surprize plăcute pentru cei dragi. Pe de altă parte ar fi bine să îți petreci timpul liber cu un hobby sau tăifăsuind cu un prieten.

Horoscop 17 noiembrie Săgetător

Zile minunate pentru a desfăsura treburi casnice, dar și pentru a-ți planifica pe termen lung investiții, renovări, achiziții de patrimoniu. Totuși ești prea riguros și prea pragmatic vizavi de membrii familiei. Se pot iscă discuții aprinse pe teme financiare sau pe principii de viață. Deschide-ți sufletul cu încredere față de cei dragi și lasă-te influențat de sfaturile și soluțiile lor. Pe de altă parte depinde doar de ține să creezi și să menții un climat armonios și amuzant în sânul familiei.

Horoscop 17 noiembrie Capricorn

Sfârșitul acestei săptămâni îți poate aduce o excursie scurtă sau întâlniri și dialoguri importante cu cei apropiați. Beneficiezi de claritate în idei și mult pragmatism. Comentariile tale pot fi luate în serios de către ceilalți, așa încât fii prudent. Pe de altă parte demonstrezi destul de multă rigurozitate față de tot ce te înconjoară. Există riscul să-ți irosești multă energie în acțiuni de mică importantă sau aventurându-te în treburile altora. Detașează-te și ocupă-te mai mult de sufletul tău.

Horoscop 17 noiembrie Vărsător

Statutul tău financiar este temă propusă de astre pentru acest weekend. Poți analiză pe îndelete posibilitățile tale de câștig din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Rezultatele acestei analize sunt nesatisfăcătoare. De fapt este vorba mai mult de modul în care te raportezi tu la bani și cheltuieli. Pe de o parte primești ajutoare materiale din partea altora, însă pe de altă parte ești conștient de faptul că va trebui să le înapoiezi, dacă vrei să-ți păstrezi independența.

Horoscop 17 noiembrie Pești

Zilele acestea ești destul de energic, dar și mofturos și cu toane. Ceilalți vor să-ți între în grații, însă parcă se lovesc de un zid. Ar fi bine să-ți temperezi reacțiile. Descarcă-ți energia acumulată în trup și suflet prin exerciții fizice ușoare, plimbări în aer liber sau dialoguri amuzante cu ceilalți. Pe de altă parte ai dori să te implici mai mult în treburile altora, dar rezumă-te a le de sfaturi și a-i urmări de la distanță.

Loading...