Horoscop 18 noiembrie. Ziua stă sub energia unei Cruci Cosmice. Care sunt zodiie avertizate

BERBEC

În fine, aveţi resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le visaţi. Pentru aceasta, trebuie să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă.

Loading...

TAUR

Puteţi să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile. O rudă mai în vârstă din familie vă ajută financiar, însă încearcă să vă impună ideile sale.

GEMENI

Sunteţi hotărât să vă ocupaţi mai mult de problemele casnice. Aveţi ocazia să cumpăraţi o casă la un preţ bun sau să faceţi un schimb avantajos. Partenerul de viaţă vă susţine.

RAC

Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul, pentru că vă puteţi baza pe ajutorul celor din jur. Evitaţi cearta cu orice preţ!

LEU

Nu este recomandabil să vă programaţi treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute. Aveţi de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei.

FECIOARĂ

Este o zi favorabilă activităţilor legate de cămin şi de afaceri. Acum este momentul să vă puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei.

BALANŢĂ

Sunteţi hotărât să ieşiţi din tipare şi începeţi o lucrare complexă, la care vă gândiţi de mult. Puteţi să faceţi schimbări importante în casă.

SCORPION

Se pare că aveţi probleme de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. Vă reveniţi după-amiază, când vă dedicaţi activităţilor casnice.

SĂGETĂTOR

Ţineţi neapărat să fiţi gospodar şi se pare că reuşiţi. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să terminaţi tot ce vă propuneţi.

CAPRICORN

Simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să vă descurcaţi. Trebuie să alergaţi puţin şi să faceţi nişte cheltuieli. O rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani.

VĂRSĂTOR

Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice, chiar dacă vă preocupă chestiunile de afaceri. La serviciu, intuiţia vă ajută foarte mult, dar este indicat să ţineţi cont şi de părerile colegilor.

PEŞTI

Copiii vă apreciază planurile de reamenajare a locuinţei, însă ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Loading...