Horoscop 25 Decembrie 2018. Ce marchează fiecare zodie în ziua de Crăciun

Berbec

Dacă tot ai parte de o zi liniștită în care nu apare nimic care să te streseze, eliberează-ți mintea de griji! Orice tehnică de care dispui și care îți poate linișți mintea și inima ar fi recomandabilă. Ca atare folosește somnul, meditația, rugăciunea, lectură, orice altceva îți poate distrage gândul de la preocupările obositoare ale ultimei perioade. O discuție cu o persoană în vârstă, cu mai multă experiență de viață, poate avea un asemenea rol vindecător, de parcă vocea lui te alina, sfaturile sale te vindecă, și simți că, datorită lui, ți se ridică de pe umeri o mare povara de griji și gânduri negative. Ascultă-l și urmează-i îndrumările!

Loading...

Taur

Abandonează povara de gânduri și emoții pe care o tot cari după tine de ceva vreme și încearcă să descoperi bucuria din jur! Sunt multe lucruri în preajma ta care pot șterge starea de agitație care te-a copleșit, dar totul e să vrei și tu să dai jos această haina grea a grijilor. Singur ai îmbrăcat-o, nu te-a obligat nimeni s-o porți pe umeri și ai tot încărcat-o și ai încărcat-o până ce a ajuns să te copleșească. Lasă balastul emoțional la picioarele tale, și umple spațiul de atmosfera veselă și pozitivă care plutește în jur. Vin sărbătorile, deschide-ți inima și mintea, și picură în ele speranța, veselie, distracție, vise frumoase! Ai să vezi ce repede dispare povara!

Gemeni

Ești extrem de emoționat înaintea unui eveniment cu un impact emoțional major asupra ta. Simți că nu te mai poți controla, că trăirile tale devin din ce în ce mai intense și se schimbă de la o ora la altă, că valurile: ba sus, ba jos. Acum ești bine și zâmbești, peste o oră deja aluneci spre nesiguranță. E un trac din ce în ce mai puternic ce pune stăpânire pe tine, la fel cum simte actorul înaintea premierei. Nu știi sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai că pe ghimpi și tremuri ascuns cu fiecare clipă care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atât!

Rac

Ai nevoie de o zi de totală detașare, să îți recapeți o binefăcătoare stare de zen, de armonie interioară, de echilibru pe toate planurile corpului tău, pe care numai singurătatea ți le-ar putea oferi. Nu e o singurătate apăsătoare, ci una acceptată de bună voie, conștient că numai așa îți vei așeza mai atent sufletul în prim plan, dedicându-te mai mult nevoilor sale. Lasă-i pe toți ceilalți la o parte, preocupă-te de propria ta persoană, ascultând ce-ți transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, mulțumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni și alarme cum că inima ta e neîmplinită și ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit îndeajuns. Descoperă acel gol din inima ta și umple-l!

Leu

Iubirea nu vine întotdeauna cu lucruri palpitante, cu evenimente strălucitoare, cu momente de top, ci tot iubire se numește și când taci alături de cel drag. Te simți bine în compania să fără să fie nevoie să trancaniți întruna, pentru că apreciezi mai mult comunicarea din priviri, dialogul telepatic, comunicarea prin tăceri, pentru că așa va respectați reciproc nevoia de liniște. Îți ajunge să-l ai pe cel drag alături, fără să spună nimic, pentru că tu primești energie pozitivă din iubirea să, chiar dacă nu e permanent transpusă în cuvinte sau gesturi concrete. Amprenta lui energetică e mai importantă!

Fecioara

Îți aduci aminte de vremurile când erai copil și erai liber să faci ce vrei. Același lucru îl vei prefera și astăzi, o aventură că pe vremuri, când umblai unde te chema inima, când aveai curaj să te aventurezi în orice direcție, fără să te gândești la consecințe sau la pericole. Ai acum șansa de a redescoperi o plăcere din acele timpuri, poate de pe vremea când erai copil, pentru că simți nevoia unei eliberări totale, dar tu nu te simți liber decât în acele spații de care ești atașat sentimental, unde te simți ocrotit. Că atare o vizită prin locurile natale sau la bunici, îți oferă ocazia de a fi liber și a te manifestă așa cum îți place, făcând lucruri pe care le făceai demult și care te-au ajutat să te dezvolți.

Balanță

E o zi foarte contradictorie, pentru că ai parte și de soare și de nori pe parcursul aceleiași zile. Sunt momente când te bucuri din tot sufletul că lucrurile merg bine, eșți vesel și optimist, că mai apoi, brusc, să întâlnești o persoană care trece prin momente dificile și, din cauza să, aluneci pe panta pesimismului. Fă un efort să te menții sus, în zona optimistă, căci, dacă reușești să-ți păstrezi acest tonus pozitiv, vei trage și pe alții la lumina, cumva. Zâmbește, râzi, spune o glumă, speră, și trage-l și pe cel de lângă tine în sus!

Scorpion

Fii deschis spre dialog, spre discuții sincere, pentru că se naște un schimb excelent de opinii din care fiecare are ceva de câștigat. Nu-ți impune doar tu propriile păreri, pentru că ai putea primi de la ceilalți suficiente soluții interesante la întrebările care te frământă. Dacă fiecare își expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate și claritate, vei vedea că orice situație dezechilibrată își va găsi mult mai repede rezolvarea, pentru că din acest dialog ies la iveală idei strălucite. Și tu ai ceva în minte, și cel din fața ta, la fel și va puneți ideile laolaltă spre un rezultat reciproc avantajos. Primești și dai soluții excelente!

Săgetător

Este o zi lejeră, în care trebuie să ieși din casă să privești cerul, dacă ai norocul să fie senin, să umbli pe unde vezi cu ochii pentru a te aerisi, sau dacă mai ai și șansă de a te află în mijlocul naturii, atunci cu atât mai bine îți merg toate. Ai multă energie ce se cere consumată în mod constructiv, de aceea jocul cu copiii, o zi petrecută în aer liber sau o plimbare s-ar potrivi de minune. Ai mare nevoie și de mișcare, și de aer proaspăt, că atare caută să ajungi într-un loc unde aceste două nevoi principale ți-ar fi pe deplin și în mod fericit satisfăcute. La ski de exemplu!

Capricorn

Sunt momente când trebuie să mai lași de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor sau rudelor. În aceeași situație te afli și astăzi, pentru că dai dreptate amicului tău, deși nu ești de acord cu ceea ce spune, dar totuși faci cum spune el. Sacrificiile sunt necesare, din când în când, pentru că nu te poți ține doar de propriile idei, dar se pare că aceste compromisuri de pe parcurs sunt prețul care se cere plătit pentru a putea trece la etapă următoare a colaborării voastre. Dacă tu spui nu, celălalt va spune că eșți încăpățânat și nu eșți cooperant, dar dacă spui că el, ești cel mai bun prieten!

Vărsător

Totul are rezolvare pe lume, deci nu privi lucrurile fatalist, că și cum, o eventuală greșeală e finalul eforturilor tale. Ai greșit, nu-i nimic, toată lumea greșește, dar poți învață ceva util din asta că să nu se repete greșeală și altădată. Ia imediat măsuri, recunoaște-ți contribuția și repara de urgență. O greșeală recunoscută este pe jumătate iertată, ba chiar ai putea primi din jur atât de multe sfaturi încât ceea ce părea a fi o gafă colosală se va dovedi a fi cea mai grozavă provocare pentru a demonstra cât de capabil ești să treci de fapt peste astfel de hopuri. Totul se reașează pe făgașul normal, dar primul lucru pe care trebuie e un mic proces de conștiința că să privești cu luciditate situația. Fă-ți mea culpa cu inima deschisă, deci nu da praful sub preș!

Pești

Dacă tot nu ai starea necesară pentru a te ocupa de planurile de care erai interesat până mai ieri, ia-ți și tu o pauză. Da, chiar să lenevești acasă, fără să faci nimic special, pentru că ai și tu nevoie de așa ceva. Tocmai pentru că reușești să te detașezi de toate și să nu te mai gândești la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le dorești. Nu te enerva că trebuie să bați pasul pe loc, pentru că un astfel de răgaz nu e deloc în defavoarea ta. Fără altceva care să te irite, parcă înțelegi altfel lucrurile și găsești mai ușor portițe de ieșire din impas. Permite-ți o zi de total repaus!

Loading...