HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2018: Ziua aduce veşti de peste mări şi ţări. Se anunţă schimbări importante

O zodie are parte de câștiguri importante și schimbări în viața profesională. Ce anunță horoscopul zilei din 25 octombrie pentru fiecare zodie.

Berbec

Loading...

Veniturile obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă sunt preocuparea ta de astăzi. S-ar putea să primești o sumă de bani restanța sau un cadou de la cineva apropiat. Totodată afli vești interesante legate de salarizarea ta sau de condițiile de lucru, primești cadouri și bani pe o perioadă de timp mare. Este adevărat în sferă muncii este multă forfotă, dar există și lucruri bune.

Taur

Ziua o începi cu mult elan și dorință de a rezolvă treburile restanțe de săptămânile trecute. Energia vitală fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent. Sunt posibile neplăceri serioase legate de sănătatea întregului organism. Relațiile cu ceilalți sunt deficitare și evită să te implici în treburile altora. Sprea seară, rezervă-ți momente de a te ocupă de un hobby.

Gemeni

Ești retras și greu observabil astăzi în peisaj. Sănătatea ta se află într-un mic impas. Dozează-ți eforturile, evită spațiile aglomerate și discursurile oficiale. Adopta o dietă, hidratează-te suficient, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil!

Rac

Ziua este favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Chiar dacă se vor iscă discuții controversate sau neplăceri, de reținut că sunt pasagere. Te poți bucură de informații interesante din partea unui protector. Atenție că foarte ușor ai putea confundă o relație de prietenie cu una amoroasă! Spre seară, lărgește-ți orizontul cunoașterii lecturând o carte bună sau vizionând un film bun.

Leu

Luminile rampei vor fi ațintite asupra ta astăzi. Sunt posibile discuții zgomotoase cu un șef sau cu persoane oficiale. Primești reproșuri, dojeni, însă nu toate sunt îndreptățite. Este adevărat că ai și tu o parte din vina că s-a ajuns aici, dar ai șanse mari să remediezi situația. Explică-ți acțiunile și deciziile în cuvinte puține, dar concise.

Fecioară

Ziua îți aduce vești de peste mari și țări, de la rude sau prieteni plecați în străinătate. Controlează-ți reacțiile, deoarece tranzitele astrale actuale te predispun la combativitate și chef de ceartă. Nu plecă urechea la tot ce auzi. Evită să iei decizii, să faci promisiuni sau planuri majore. După-amiază, relaxează-te cu o piesă de teatru sau lecturează o carte amuzantă.

Balanță

Este o zi potrivită achitării taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifică atent chitanțele sau documentele ce vizează bani și bunuri, pentru că sunt posibile nereguli. De evitat investițiile, planurile de afaceri sau economii. Pe de altă parte, detașează-te de materialitatea vieții cotidiene și abordează evenimentele din jurul tău și prin prismă planurilor divine.

Scorpion

Relațiile parteneriale îți pot aduce neplăceri. Reproșurile primite sunt legate de faptul că ești ocupat mai mult cu prietenii, cunoscuții sau hobby-urile tale. Ascultă atent doleanțele partenerului de viață sau colaboratorilor și remediază situația cât mai repede posibil. Sunt momente pasagere, de aceea ar fi bine să nu pui la suflet, dar nici să neglijezi ce se petrece astăzi.

Săgetător

Este multă treabă de făcut la serviciu. Însă pe măsură ce orele zilei se scurg, constați că îți scade elanul și puterea de a lucra. Dozează-ți eforturile, pentru că în zilele următoare s-ar putea să reiei activitățile de astăzi. Pe de altă parte, organismul este obosit și se pot accentuă neplăceri vechi. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Capricorn

Ești pus pe soții, iar cheful de distracții și aventuri este foarte vizibil. Pe de altă parte, inimă ta tânjește după un dram de iubire. Ceilalți se vor bucură de clipele petrecute alături de ține, pentru că îi vei face să se simtă bine. Fii prudent, pentru că sunt momente pasagere pe care mai târziu le poți regretă. Copiii și problemele lor sunt alte aspecte importante ale zilei.

Vărsător

Astrele îți recomanda să vorbești mai mult cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiunile gospodărești și pentru a face planuri de îmbunătățire a spațiului locativ. Totuși nu pune prea multă bază pe ce se discută astăzi, deoarece mai târziu pot apărea răsturnări de situație. Nostalgia trecutului te învăluie pe neașteptate. Organizează o întâlnire cu cei dragi.

Pești

Se întrezăresc mai multe drumuri scurte astăzi. Poate fi vorba de vizite la prieteni și rude apropiate sau ești nevoit să pleci în interes de serviciu. Chiar dacă întâmpini neplăceri pe drum, mergi mai departe cu curaj. Pe de altă parte, formele de instruire personală sau profesională pot fi alte subiecte de larg interes. De evitat deciziile majore, planurile de viitor și promisiunile!

Loading...