HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: “România a intrat pentru 3 ani într-o perioadă de îmbolnăvire”

Sunt unii nativi care vor avea un an mai dificil, în timp ce alții vor beneficia de protecția astrelor și vor deveni printre beneficiarii zodiacului.

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care va fi cea mai avantajată zodie din acest sfârşit de an!

Loading...

Cristina Demetrescu a mai vorbit însă și despre faptul că țara noastră nu se va număra printre cei care vor avea parte de un an bun.

România a întrat pentru 3 ani într-o perioadă de îmbolnăvire. Este o Românie adusă într-o situație la extrem.

România pentru 3 ani și în speță pentru 2018 este sub influența planetei Marte care semnifică război.

Capricorn este zodia de încercare și vărsătorul care înseamnă imaginea România cu o karmă negativă.

Saturn revine după 28 de ani la anul, în punctul în care se afla în 1989 și toate luptele pe care le duce în stradă se produc la un nivel mai mare.

Comunismul a luat sfârșit în 1989 și tot în acel an a fost dărâmat și zidul de la Berlin, este o perioadă care vizează spațiul estic și central al Europei.” a mai spus Cristina Demetrescu.

În ceea ce privește zodiile, 2018 va fi un an de excepție pentru acești nativi. Este vorba de zodia Scorpionului!

„Ar trebui să fie un an excepțional și din punct de vedere profesional și din punct de vedere personal.

Ei trebuie să învețe lucruri noi și să fie foarte atenți ce vorbesc și ce semnează. Se pot muta dintr-un oraș în celălalt”, a spus astrologul, la RTV.

Berbecii pot avea un an financiar bun.

Sunt susținuți financiar mai mult din august încolo, fiind o perioadă lungă de doi ani și jumătate în care ei trebuie să demonstreze că sunt capabili și puternici și că se pot susține singuri și că pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac și ce își asumă.

Taurii au un an bun relațional, se pot căsători. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiți oameni.

Scapă, cum spuneam, de Saturn, care îi potențează în următoarea perioadă și pot scăpa de momentul acela în care să facă schimbări obligatoriu și se pot ocupa de idealurile lor, ceea ce îi relaxează.

Pentru Gemeni, este un an foarte bun pentru muncă și sănătate.

Pentru ei, fiind zodie de aer, încep acele schimbări pe care trebuie să le proiecteze pe un termen mai lung. Atenție la investiții, cel puțin până în luna august!

Racii iubesc, fac copii, sunt fericiți. Jupiter în Scorpion îi ajută, își împlinesc dorințe foarte importante.

Cei care sunt căsătoriți s-ar putea să aibă unele probleme, există tensiuni în planul conjugal, trebuie să fie mai atenți la relația lor.

Leii trebuie să pună mâna la muncă și să muncească mult.

Mulți s-ar putea apuca de o investiție în casă, așa că în următorii ani: mai puțin cu distracția și mai mult cu munca. Au aspecte foarte bune pe casă și pe cămin.

Anii următori vor fi dificili, prin asumarea responsabilităților, dar au foarte multe lucruri de învățat de acolo.

Și Fecioarele scapă de Saturn, care le-a tensionat. Pentru cele mai în vârstă sau care au mai fost căsătorite urmează o perioadă importantă din punct de vedere afectiv, mult mai matură decât a fost în momentul de față.

Atenție la cursurile care le pot schimba profesia! Pe baza acestora ar putea să își găsească sensul vieții.

Balanțele sunt cele care investesc. Vor investi chiar dacă nu au nevoie să investească undeva.

Pur și simplu, ele trăiesc cu gândul că muncesc acum ca să se bucure mai târziu. Va fi un an bun din punct de vedere financiar. Sunt schimbări legate de familie și de casă.

Pentru Scorpionii, ar trebui să fie un an excepțional și din punct de vedere profesional și din punct de vedere personal.

Ei trebuie să învețe lucruri noi și să fie foarte atenți ce vorbesc și ce semnează. Se pot muta dintr-un oraș în celălalt.

Săgetătorii scapă de Saturn și Luna Neagră, iar lucrurile se mai calmează.

Din zona finanțelor, trebuie să mai învețe în anii următori pentru a deveni mai maturi și să nu cheltuie foarte mult. Jupiter îi ajută în schimb la liniște și sănătate.

Pentru Capricorni, se termină o perioadă grea. Intrarea lui Saturn în Capricorn este de bun augur, mai puțin până în vară, când Luna Neagră stă acolo.

Ei “mută munții din loc” și sunt protejați. Jupiter îi ajută și prin cunoștințe să ceară ajutorul.

Pentru Vărsători, este un an dificil. Atenție foarte multă la sănătate.

Trebuie foarte mult să se îngrijească și să treacă peste încercări. Profesional, va fi un an bun. Cei care vor munci și își vor asuma responsabilități nu vor simți greutățile.

Peștii stau bine din punct de vedere al proiectelor, al călătoriilor. Pot călători, pot învăța, pot evolua spiritual. Pot deveni independenți, adică se pot rupe de anumite angajamente și să își găsească vocația.

Loading...