Horoscop financiar 13-19 decembrie. Zodia care întoarce banii cu lopata

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Loading...

E rost de câştiguri mai mari în această săptămână, cu toate că nu te aşteptai la asta.

Scopul tău este de a te perfecţiona în domeniul în care activezi, dar nicidecum de a face bani din piatră seacă. Disperarea după avere nu te caracterizează şi nu te va acapara niciodată, indiferent de situaţia financiară în care te afli. Vei evolua frumos şi lent şi vei fi răsplătit pe măsură.

Taur

E posibil ca în aceste zile să apară discuţii aprinse între tine şi partenerul de viaţă din cauza banilor.

Situaţia voastră financiară nu este una tocmai bună, însă unul dintre voi are tendinţa de a cheltui mai mult decât trebuie. Pentru ca situaţia să nu degenereze, comunicarea dintre voi ar trebui să fie fără un ton ridicat şi indiferenţă. Nu este exclus să ajungeţi la violenţă.

Gemeni

Este o săptămână bună pentru afaceri, aşa că dacă primeşti vreo ofertă, nu ezita să o accepţi.

Cu cât vei face mai multe lucruri noi în acest zile, cu atât şansele de câştig vor creşte. Nu o duci rău cu banii, însă ca să evoluezi trebuie să fii într-o permanentă căutare şi întrecere cu cei din jurul tău. Un sfat venit de la o persoană cu mai multă experienţă în domeniu te va ajuta să iei deciziile corecte.

Rac

Vei avea mult de muncă în aceste zile, însă toate eforturile depuse vor fi răsplăite pe măsură.

Cum vine perioada sărbătorilor, te-ai decis că trebuie să îţi asiguri un venit mai mare pentru a reuşi să faci faţă cu brio cheltuielilor. Dacă banii tăi sunt la comun cu cei ai partenerului de viaţă, încercaţi să găsiţi un echilibru în ceea ce priveşte dorinţele fiecăruia.

Leu

Va fi o săptămână norocoasă pentru tine în ceea ce priveşte finanţele.

Vei primi bani din surse neaşteptate în momentele în care ai cea mai mare nevoie de ei. Oportunităţile apar încă din prima zi a acestei săptămâni şi nu se vor opri decât atunci când vei vrea tu acest lucru. Nu uita să iei în calcul şi oboseala şi să înveţi să te opreşti atunci când simţi că exagerezi cu munca.

Fecioară

Din fericire, în această săptămână începi să îţi revii cu banii după o perioadă în care ai cheltuit enorm.

Ai traversat, din fericire, o scurtă perioadă de timp în care te-ai lovit de lipsa acestora, dar măcar ai realizat cât de impprtant e să ai o rezervă. De regulă faci economii, însă de acum înainte vei fi şi mai responsabilă cu privire la acest aspect.

Balanţă

Zilele acestea vor fi oarecum grele la locul de muncă din cauza faptului că va trebui să te adaptezi unei schimbări.

Fie că ai fost în concediu şi acum revii sau ţi s-a modificat colectivul, cert este că îţi va lua ceva timp să te acomodezi şi să dai randament. Din fericire, venitul tău nu depinde de asta, aşadar eşti destul de relaxat în ceea ce priveşte banii.

Scorpion

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce priveşte banii, pentru că primeşti oferte care te pot îmbogăţi pe viitor.

Chiar dacă nu vei câştiga de acum mai mult, este clar că asta se va întâmpla cât mai curând posibil. O afacere în care te implici este mai bănoasă decât ai fi crezut, însă nici competenţele tale nu trebuie să fie uitate. Munceşti şi vei fi recompensat!

Săgetător

Ofertele care ţi se vor face în aceste zile vor fi extrem de tentante, însă nu eşti atât de naiv încât să crezi tot ce ţi se promite.

Din fericire, ai acel fler care te ajută să îţi dai seama când ceva nu este în regulă. Chiar dacă ţi-ar prinde bine nişte bani în plus, nu îţi rişti poziţia şi venitul de care te bucuri acum. E de apreciat!

Capricorn

În această săptămână va fi rost de invidii la locul de muncă, însă reuşeşti să nu pui la suflet tot ce îţi ajunge la urechi.

Unii colegi ar putea să îţi vrea răul pe la spate, deşi aparent sunt cele mai inofensive persoane. Atât timp cât îţi vezi de treaba ta şi munceşti responsabil, venitul tău nu are cum să fie afectat.

Vărsător

Ai planuri mari de viitor în ceea ce priveşte investiţiile şi afacerile, însă ai nevoie de suport din partea celor din jur.

Situaţia ta financiară nu îţi permite să îţi pui toate ideile în practic, însă eşti norocos că are cine să te ajute. Dacă porneşti pe acest drum, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Peşti

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în această săptămână, sunt semne că vei evolua profesional în cel mai scurt timp.

Nu va mai dura mult până când vei fi avansat, aşadar şi situaţia financiară se va îmbunătăţi. Nu ai probleme cu banii, însă eşti suficient de ambiţios şi inteligent încât să îţi dai seama că doar schimbarea îţi poate aduce lucruri din ce în ce mai bune.

Loading...