Horoscop Mariana Cojocaru pentru 11 – 17 noiembrie. Totul se va schimba in viaţa unei zodii. Altele vor primi bani şi vor avea un NOROC COLOSAL. Alte două zodii vor plăti scump pentru păcatele lor

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 11 – 17 noiembrie. Totul se va schimba in viaţa BALANŢELOR. Vor primi bani şi vor avea un NOROC COLOSAL. Alte două zodii vor plăti scump pentru păcatele lor – previziuni complete pentru Kfetele.ro

Berbec- Pe data de 16 noiembrie Venus îşi reia mersul direct, de aceea anumite chestiuni financiare se pot rezolva. Cei care au umplut cămara vor realiza că nu au cum să mai facă acum cheltuieli suplimentare. Deci, dacă aţi fost inteligenţi, nu veţi avea cheltuieli în plus. Un bonus în plan afectiv pentru cei care au relaţii de suflet autentice, asta aduce Venus ne-retrograd. Aveţi grijă de sănătate, că-i bai!

Loading...

Taur- Relaţiile matrimoniale au fost puternic cutremurate de Venus Retrograd. De aceea e bine să vă spun că pe acest aspect a fost şi Cutremurul din Grecia şi din România. Au fost afectate şi unele asocieri, colaborări şi parteneriate. Veniturile financiare pot fi stabilizate, dacă vă faceţi prieteni şi relaţii noi. Evident,clar de aceeaşi structură karmică cu a voastră, aşa cum indică harta voastră karmică natală!

Gemeni- Sănătatea şi raportul de la locul de muncă au fost punctele sensibile cu Venus Retrograd (exp:Preşedintele Iohanis- intervenţie Spitalul Militar). Probleme de sănătate pot să apară şi pe viitor să nu vă neglijaţi! Schimbari ale locului de muncă, noi colegi pentru cei care au schimbat deja. Lucraţi bine în echipă şi nu trebuie să vă eschivaţi de la noile sarcini profesionale ce vă revin. Spor la treabă!

Rac- Intuiţia şi creativitatea vă ajută să vă descoperiţi şi să iubiţi fără limite şi fără oprelişti. Piesa ALCHIMIE a lui Jorge-Rac este un bun exemplu a unei relaţii spiritual-creative perfecte. Iubirea reprezintă eternitatea şi nu poate fi trăită de toţi pe Pământ. Copiii sunt parte sau ne-parte din voi. De aceea nu trebuie să trăiţi singuri şi să iubiţi necuvântătoarele(papagalii, câinii, pisicile, etc.)-copii karmici.

Leu- Vise premonitorii vin pe Venus Retrograd, dar şi pe Venus în mers direct. Când visezi că eşti într-o gară noi proiecte te aşteaptă la orizont. Când nu visezi nimic ceva nu este în ordine cu tine. Reanalizează-ţi trecutul. Dacă ai greşeli karmice grave şi păcate îţi va fi afectată întreaga viaţă şi devenire. Nimeni nu iartă şi nu uită agesivitatea, maleficul, tovărăşiile ticăloase profesionale, uneltirile.

Fecioara- Venus îşi reia mersul direct în sectorul astral al comunicării şi relaţiilor de familie(vecinii, rude de gradul doi, prietenii, fraţii şi surorile). Comunicarea este influenţată de caracterul fiecăruia, aşa cum şi activitatea nocturnă ne dă semne(vise premonitorii). Creierul se odihneşte parţial, nu total…Transmite informaţii karmice bune (karma vieţilor viitoare), de aceea viitorul suna bine pentru adevăraţii iniţiaţi.

Balanţa- Venus va intra în mişcare directă în domiciliu, adică în zodia voastră. De pe 16 noiembrie lucrurile se pot schimba. Veţi avea o altă stare de spirit, ceva mai bună. Un plus de carismă, un plus de bănuţi, un plus de sănătate…Stropi de sănătate venusieni pentru cei care ştiu ce este măsura în toate. Măsura lucrurilor este esenţială în obţinerea unui echilibru existenţial general. Iubirea se schimbă…

Scorpion- Schimbarea în iubire este foarte importantă. Trebuie să vă debarasaţi de iubirile de la locul de muncă şi căsătoriile constituite la locul de muncă. Venus va intra în mers direct în sectorul duşmanilor şi colegilor de muncă. Atenţie la sănătate! Vulnerabili sunteţi în ziua de 16 când Venus va avea câteva ore de stagnare până să-şi reia mersul direct. Sorele se pregăteşte să vă părăsească…

Săgetător- Jupiter proaspăt intrat în constelaţia voastră vă atenţionează: unii pot avea noroc de o stare diferită de până acum, alţii vor plăti aspru pentru greşeli (Jupiter este planera justiţiei divine şi terestre). Venus îşi reia mersul direct pe 16 noiembrie în casa prietenilor. De aceea unii prieteni vă părăsesc, alţii noi apar în viaţa voastră. Fiţi cu ochii pe copiii voştri, pe nepoţi, pe sufleţelele necuvântătoare.

Capricorn- Saturn vă influenţează destinul şi vă spune că e bine să fiţi cât mai apropiaţi de credinţă. Jupiter poate să vă aducă controale la locul de muncă şi să vă sacţioneze aspru. Va face cvintil cu Saturn, deci verificaţi actele să nu aveţi probleme. De incompatibile ce sunt Jupiter şi Saturn e clarcă unii pot plăti cu ani grei de puşcărie sau pot primi sancţiuni grele care să-I lase fără bani. Tensiuni.

Vărsător- Venus în mers direct este de bun augur pentru inimă şi pentru iubire. Pentru sufleţelele voastre. Nu au trecut toate aspectele nefaste ce ţin de Coada Dragonului, Marte şi Lilith, deci e bine să vă păziţi de spiritele malefice.Unii Vărsători sunt foarte bine protejaţi şi primesc mesaje High Level de la sufletul pereche. Unde este? Peste mări şi ţări. Cultura budhistă îi ajută să comunice altfel.

Peşti- Marii Iniţiaţi ai lumii sunt numai iubire: Buddha, Iisus. Iisus ne face generoşi şi altruişti, de aceea trebuie să-I ajutăm pe cei mai puţini norocoşi ca noi. În special puiuţii de căţel, de pisicuţe, de papagali abandonaţi. Dar şi animalele de pe străzi. Să luptăm pentru iubirea eternă şi să-I băgăm în puşcării pe cei care maltratează animalele(caii, de exemplu).Sunt suflete ca noi şi au nevoie de ajutor că vine frigul

Loading...