HOROSCOP: Topul zodiilor care trec prin transformări radicale pe final de an. Se schimbă KARMA

Cu soarele în Balanţă strălucind peste casa secretelor, vindecării şi karmei, îmbrăţişaţi singuratatea şi vă reîncărcaţi bateriile înainte de finalul anului

Rac

Loading...

Cu soarele traversând a cincea casă a sufletului în acest sfârşit de an, sunteţi consumat în totalitate de problemele nerezolvate şi luptaţi cu nevoia neîncetată de siguranţă emoţională. Soarele îşi reflectă lumina pe partea umbrită care ascunde griji şi probleme, scoţând la suprafaţă lucruri pe care le doreaţi uitate.

Aceasta este poarta cosmică a nucleului dvs. emoţional. Este un moment bun să vă înconjuraţi de familie şi persoane dragi.

Scorpion

Cu soarele în Balanţă strălucind peste casa secretelor, vindecării şi karmei, îmbrăţişaţi singuratatea şi vă reîncărcaţi bateriile înainte de finalul anului. Este posibil să renunţaţi la oamenii şi situaţiile care nu vă mai servesc.

Asiguraţi-vă că nu vă scufundaţi prea adânc în interiorul sufletului. Eşti deja cunoscut pentru faptul că îţi place să fii singur, doar că solitudinea dusă la extreme nu face deloc bine. Odihniţi-vă, reflectaţi, repetaţi. Peşti Sfârşitul de an concentrează toată energia în zona dragostei.

Oameni noi, experienţe care te vor ajuta să creşti şi sentimente înălţătoare. Te afli în mijlocul unei evoluţii sufleteşti şi tot ce poţi face este pur şi simplu să te predai.

Sfârşitul de an aduce o schimbare profundă. Este timpul să priviţi dincolo de lucrurile de suprafaţă, solitudinea este calea spre transformare. Luaţi-vă timp pentru a vă gândi la lucrurile care vă fac fericiţi cu adevărat.

Peşti

Sfârşitul de an concentrează toată energia în zona dragostei. Oameni noi, experienţe care te vor ajuta să creşti şi sentimente înălţătoare. Te afli în mijlocul unei evoluţii sufleteşti şi tot ce poţi face este pur şi simplu să te predai. Sfârşitul de an aduce o schimbare profundă.

Este timpul să priviţi dincolo de lucrurile de suprafaţă, solitudinea este calea spre transformare. Luaţi-vă timp pentru a vă gândi la lucrurile care vă fac fericiţi cu adevărat.

Loading...