HOROSCOP. Zodiac japonez 2019. Care vor fi principalele evenimente din viaţa ta anul ce vine! Unii dintre noi avem parte de surprize majore

Descopera zodiacul japonez pentru 2019 si afla care sunt previziunile astrale care ti se potrivesc. Citeste urmatoarele randuri si lasa-te surprinsa!

Floare de cires ( 15 februarie- 20 martie)

Loading...

Daca esti nascuta sub semnul florii de cires, conform zodiacului japonez, in 2019 vei avea parte de o serie de surprize placute; acestea vor veni, ce-i drept, de unde de astepti mai putin, ceea ce te va face sa te bucuri mai mult.

Soare (21 martie- 29 aprilie)

Zodiacul japonez pentru 2019 atrage atentia nativilor acestui semn zodiacal sa aiba mai multa grija de starea lor de sanatate si sa acorde mai mult timp odihnei, de altfel, atat de necesara.

Bambus ( 30 aprilie- 4 iunie)

Anul 2019 vine cu o serie de propuneri din partea unor cunoscuti pe care, cel mai probabil, nu i-ai mai vazut de mult timp, iar una dintre acestea s-ar putea concretize intr-un proiect profesional reusit.

Bou ( 5 iunie- 6 iulie)

Dupa o perioada indelungata in care nativii acestui semn s-au chinuit sa realizeze ceva si au tot avut impresia ca lucrurile bune nu li se intampla lor, zodiacul japonez aduce in prim-plan o schimbare majora; nativii acestei zodii se pot bucura incepand cu acest an de succes.

Floarea de lotus ( 7 iuie- 1 august)

In cazul in care iti doresti sa demarezi un proiect nou si ai nevoie de sustinerea apropiatilor, nu ezita sa le spui, mai ales ca, anul acesta vor fi dispusi sa te ajute mai mult ca oricand.

Podul japonez ( 2 august- 27 august)

Chiar daca te-ai obisnuit ca lucrurile sa vina de la sine, se pare ca acum este cazul sa depui mai mult efort; vei reusi sa realizezi ce ti-ai propus, dar va trebui sa te inarmezi cu rabdare.

Piatra de gradina ( 28 august- 10 octombrie)

Conform zodiacului japonez pentru 2019, o ruda sau o persoana apropiata ar putea avea nevoie de ajutorul tau si, de aceea, este indicat sa nu o refuzi, chiar daca relatiile nu sunt atat de stranse.

Imparatul ( 11 octombrie- 18 noiembrie)

Daca pana acum nu te-ai gandit serios la acest lucru si esti intr-o relatie stabila, zodiacul japonez pentru 2019 te atentioneaza ca aceasta este o perioada favorabila pentru a purta o astfel de discutie cu partenerul de viata.

Imparateasa ( 19 noiembrie- 26 decembrie)

Lucrurile merg din ce in ce mai bine pe plan profesional, insa sentimental par sa stagneze. Nu trebuie sa te ingrijorezi, dar este cazul sa inveti sa fii ceva mai deschisa si, nu in ultimul rand, mai intelegatoare.

Luna ( 27 decembrie- 18 ianuarie)

Anul 2019 aduce noi provocari; de aceasta data, in plan sentimental. Conform zodiacului japonez, este posibil ca, daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, sa fii nevoita sa faci anumite alegeri.

Testoasa sacra ( 19 ianuarie-14 februarie)

Ultima parte a anului iti va aduce, fara indoiala, satisfactie. Pana atunci insa, va trebui sa depui efort pentru a obtine ceea ce iti doresti si, din cand in cand, este posibil sa te plangi putin mai mult decat e cazul. In orice caz, munca ta va fi rasplatita, iar acest lucru te va motiva.

Loading...