Horoscopul Saptamanii 18 – 24 decembrie. ATENȚIE la bani, prieteni falsi și kilograme!

Nu sunt cele mai bune vești. Vezi toate zodiile.

BERBEC

Loading...

Pentru ei săptămâna începe cu gândul la bani. Conjuncția dintre Mercur și Soare aduce beneficii materiale provenite din munca proprie, poate fi vorba de un un hobby care acum se dovedește productiv. În dimineața zilei de luni ar fi bine să evite discuțiile în contradictoriu la locul de muncă. Jupiter va reveni în mers normal și va detensiona conflictele.

Pentru cei care primesc propuneri de lucru ar fi bine să nu se ducă orbește ci să cerceteze ofera și veridicitatea ei, mai ales dacă implică munca în străinătate. Marți și miercuri familia este punctul de interes, vor primi sprijin dacă au nevoie, dar trebuie să îl ceară, nimeni nu știe de ce le este lor necesar. Spre finalul săptămânii se pot face remarcați la locul de muncă prin aptitudini speciale, atenție totuși la comunicare pentru că este puțin defectuoasă.

La nivelul relațiilor lucrurile stau bine, nu prea știu ei cum să își exprime sentimentele dar cel mai bine le transpun în fapte. Cadourile oferite partenerului înveselec viața de cuplu. Spre week-end s-ar putea ivi ceva probleme legate de familia partenerului și se va impune o tensiune de moment, dar lucrurile se vor remedia de la sine. Vorbind despre sănătate se poate oberva că Berbecii au o tendință spre îngrășare și sedentarism. Atenție la execele alimentare pentru că pot produce efecte foarte neplăcute, de asemenea să evite auto-medicația.

Acesta apare mai ales crizelor de ipohondrie, li se pare lor că au nu știu ce afecțiune și decid să se trateze singuri. Este necesar să introducă u program de exerciții fizice zilnice și să îl urmeze. Munca îi solicită destul de mult, dar trebuie să găsescă în sport o modalitate de relaxare și să evite mesele îmbelșugate.

TAUR

Cu trei planete în semnul lor, Taurii încep săptămâna cu chef de distracție și călătorii, iar viața sentimentală este pentru ei cel mai important lucru acum. Problema lor principală este modul în care își comunică ideile și sentimentele, nu sunt clari în formulare și dau cu totul altă impresie astfel se pot trezi cu evenimente total neașteptate. Tot încearcă să găsească persoana potrivită, dar ar trebui mai întâi să facă niște schimbări personale. Joi se pot lovi de niște datorii sau facturi neachitate ce vin acum cu penalități, nu stau foarte rău cu banii, dar totuși le pare rău să dea din buzunar din cauza neatenției. Caută să își planifice vacanțe, dar la un preț cât mai mic.

Recomandat este să nu se încreadă în toate ofertele existente, mai ales cele „super avantajoase”, pentru că se prea poate să rămâna acasă. Tot legat de relație ar fi bine să își păstreze sentimentele pentru partener și să nu aibă tendințe extraconjugale, odată ce au călcat pe bec relația s-a dus. În week-end se recomandă cumpătare financiară pentru că au tendința de a fi extravaganți. Stă în natura lor să se răsfețe, dar nu ar trebui să exagereze ci să-și păstreze economiile la locul lor. Cel mai bine e să încheie săptămâna alături de persoana iubită sau familie, într-un cadru liniștit.

La nivel de sănătate se recomandă să aibă grijă la fracturile osoase, mai ales cele din zona capului, să nu consume alcool și să-și păstreze tensiunea în limite normale. Dorința lor de a petrece îi poate conduce în cercuri dubioase, alături de persoane mai puțin morale, de aceea ar trebui să își analizeze prietenii, dar mai ales noii prieteni.

GEMENI

Cu Luna în pripriul semn, Gemenii încep săptămâna cu ușoare tensiuni emoționale legate de niște evenimente anterioare neplăcute în zona relațiilor personale, însă aceste neplăceri dispar, mai ales cu ajutorul prietenilor. Pentru acești nativi revenirea lui Jupier în mers normal aduce o mai bună funcționare a relațiilor familiale și asta se va vedea de marți. De asemenea toată tensiunea emoțională acumulată până acum se va dizvola și se readuce Gemenilor starea de bună dispoziție.

Miercuri accetul se va pune pe bani, vor primi bani de la familie și din niște proiecte mai vechi de care au și uitat, poate fi vorba și de niște împrumturi, iar pentru ca fericirea să fie maximă trebuie să fie la zi cu plata facturilor și a datoriilor astfel încât să nu se trezească cu restanțe. Vineri apar probleme de comunicare, li se reporoșează diverse aspecte de către oameni rău voitori, ar trebui să nu ia în considerarea aceste conflicte pentru că nu îi afectează real cu nimic.

Toate acuzațiile astea externe au rolul de ai destabiliza, ar trebui să lase o partea mândria propriei imagini și să depășească momentul. Finalul de săptămâna trebuie petrecut alături de cei dragi pentru că așa Gemenii ăși vor găsi resursele pentru o nouă săptămână, să se bucure de relațiile revenite într-o formă pozitivă și să le fructifice.

Ca sănătate se pot confrunta cu afecțiuni ale gâtului și neplăceri provocate de schimbrile de temperatură, se recomandă creșterea imunității și abordarea unei alimentații mai ușoare.

RAC

Acești nativi încep foarte motivați săptămâna. Luni pot afla niște vești ce nu prea le convin, dar nu e o foarte mare problemă. Își focusează atenția pe propria persoană, pe ce sunt, pe ce știu și pe ce pot face. Au de gând să-și mărească bagajul de cunoștințe și fac aste pe cont propriu. Căutările lor se pot îndrepta spre zona fiolosfico-religioasă, din simplă curiozitate. Relațional ei stau destul de bine, atât la capitolul vieții sociale cât și al celei particulare.

Comunică mult, își fac prieteni și cunoștiințe și profită de toată perioada asta de destindere pe care le-o oferă Jupiter, pe de altă parte știu să acorde atenție și partenerului, consolidând astfel relația. Pe lângă toate astea, Racii știu să facă și bani și nu se plâng când vine vorba de muncă, pentru că munca e mândria lor. Le vin resurse materisale atât la de job, cât și din alte surse, niște proiecte de scurtă durată, sarcini de la cunoștințe etc. Totuși trebuie să nu își piardă concentrarea, fiind atât de prinși cu viața socială nu ar trebui să își neglijeze cariera.

Prietenii îi pot distrage de la muncă și astfel să nu mai aibă aceleași rezultate, deși au experiență în ceea ce fac asta nu însemnă că trebuie să fie neglijenți, greșelile se plătesc, mai devreme sau mai târziu. Finalul săptămânii aduce apogeul acestui proces de autodezvoltare, învață cum să comunice și o fac din plin și cu mare plăcere. Este bine că Racii părăsesc zona de confort și se integrează mai bine în sociatate construind relații durabile.

Ca sănătate se recomandă să fie atenți deoarce pot reapărea afecțiuni care s-au crezut vindecate, acum într-o formă cronicizată, acestă atenționare se menține timp de câteva luni. De asemenea să evite excesul de alcool, medicamente sau substanțe cu efecte halucionogene pentru că rezultatele vor fi serioase.

LEU

Leii încep săptămâna în plin, pentru ei bani și cariera sunt domenii de mare interes acum, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Revenirea în mers direct a lui Jupiter le aduce promisiunea unui salariu mai bun, dar e bine să nu ia decizii pripite până ce Mercur nu va ieși din retrogradare. Luni au parte de susținere și protecție din partea unor femei, dar acestă predispoziție se menține, cariera fiind sprijinită de figuri feminine.

Marți – miercuri este bine să se ferească de oamenii pe care nu-i cunosc, să nu se avânte în noi relații de prietenie pentru că acestea au scopuri ascunse. De joi, când Luna este în semnul lor, Leii sunt motivați sentimental, își vor da seama că îndrăgesc de ceva timp anumite persoane și vor acționa în conseciță. La serviciu pot avea mici probleme legate de lipsa de creativitate, dar asta e ceva temporar. Finalul de săptămână îi prinde muncind, apar și rezultatele materiale, dar cel mai presus satisfacția muncii întreprinse.

Sunt mulțumiți de poziția lor și doresc să tot avanseze, este bine să nu se agite prea mult acum. Ca mențiune generală se recomandă atenție sporită copiilor care se pot juca cu tot felul de substanțe toxice folosite pentru curățenie și astfel să ajungă la spital. Sănătatea lor este bună, dar se recomandă totuși moderație în ceea ce privește alimentația bogată în grăsimi, au tendința să exagereze cu recompensele culinare.

FECIOARĂ

Nativii acestei zodii sunt mereu cu gândul la muncă, asta fac și acum, au idei noi pe care abia așteaptă să le pună în aplicare. Ar fi bine să își noteze acestei idei, dar să le realizeze spre finalul lunii mai. Revenirea lui Jupiter în mers direct în propriul semn le aduce optimismul de care aveau nevoie, de asemenea relațiile cu membrii familiei se detensionează, dar nu e bine să întindă coarda. De marți deja încep să lucreze în forță și reușesc să finalizeze cu sucees proiecte mai vechi. Atenție la așa zisul ajutor din partea prietenilor pentru că mai mult încurcă, să se bazeze pe propriile forțe și resurse.

Fecioarele sunt cu gândul spre străinătate, își pot face rezervări, dar e bine să nu călătorească acum, sau dacă o fac să aibă extrem de mare atenție de toate detaliile, în special la acte. Joi trebuie să își păstreze calmul și să nu se lase perturbate de sentimente, pot apărea fluctuații de tensiune și palpitații. În relațiile personale tind să suspecteze partenerul de tot felul de infidelități, asta se datorează firii lor suspicioase. Cariera lor merge bine dar ar vrea să schimbe totuși ceva, nu-i acum momentul potrivit. Spre finalul săptămânii devin agitate și nu își găsesc locul, există riscul de a exagera iar astfel să strice relațiile cu partenerul și familia.

Calmul și răbdarea sunt litere de lege pentru acestă săptămână. Fecioarele se află în proces de recontrucție a relațiilor și e bine să nu dea cu piciorul oportunităților. Sănătatea este în limite normale, pot apărea dureri de cap, dar asta se datorează stresului.

BALANȚĂ

Când Jupiter revine în mers direct le ia o piatră de pe inimă Balanțelor, au tot avut o perioadă de izolare, în care li se părea că sunt atacați din toate părțile, dar iată că norocul începe să le surâdă. Marți și miercuri accentul cade pe careieră și job, vor reuși să aibă rezultate financiare și astfel vor scăpa de niște împrumuturi restante. Prietenii se pot dovedi un sprijin, un mijloc de mediere între Balanțe și frați sau surori. Din păcate comunicarea cu rudele apropiate nu este foarte bine consolidată, din cauza unor dispute legate de moșteniri.

Pentru acești nativi perioada actuală este destul de dificulă, pe tot parcursul lunii vor avea de întâmpinat provocări, mai mult sau mai puțin plăcute, însă nu le vor putea ocoli. Atenție la ce vorbesc joi pentru că s-ar putea ca lipsa de cumpătare să le încheie definitv relația cu frații și să le aducă și un proces. Un marcaj destul de important este plasat asupra sănătății, starea lor fizică nu e la cel mai înalt nivel și de la toată tensiunea acesta s-ar putea trezi și cu niște afecțiuni destul de urâte, mai ales cele cronice, totuși se observă o ameliorare a afecțiunilor hepatice.

Finalul săptămânii trebuie folosit pentru creionarea strategiilor, să își atragă lângă ei prietenii de încredere și să-i consulte în problemele existente. Părinții se dovedesc de asemenea un sprijin foarte important în acestă vreme. Pentru a trece mai ușor peste șirul de evenimente neplăcute ar trebui să relaționeze mai mult cu persoanele apropiate și să își găsească un refugiu în muncă. Nu este bine să se focuseze pe aspectele negative ale existenței lor fiindcă acestea sunt trecătoare.

La nivelul relațiilor personale lucrurile nu sunt tocmai roz, se află într-un imaps de interacțiune cu partenerul, iar dacă acesta persistă despărțirea este aproape.Trecerea Lunii în Fecioară îi ajută să-și elibereze sufletul de emoțiile nocive, acțiune pregătitoare pentu săptămâna viitoare.

SCORPION

Pentru cei din acestă zodie conflictul săptămânii de duce între viața socială și resursele materiale alocate acesteia. Cercurile de prieteni li se par nepotrivite sau insuportabil de mici, așa că decid să experimenteze cât mai mult. În prima parte a săptămânii pendulează între exteriorizare și căutarea de noi relații, iar de miercuri încep să se axeze pe job și creearea de resurse materiale suplimentare. Scorpionii împacă bine viața sentimentală cu cea socială și au parte de rezultate pozitive în acest sens. Comunicarea cu partenerul este nonconformistă, dar tocmai asta dă savoare relației.

Atenționarea permanentă vine din parte protofelului, nu este timpul pentru cheltuieli din impuls, banii trebuie distribuiți bine pentru că de asta depinde și fericirea lor externă. Vineri s-ar putea să aibă ceva bătăi de cap din partea persoanei iubite, Scorpionii sunt puși pe treabă și doresc să muncească dublu pentru că au nevoie de confort material, dar să nu neglijeze nevoile relației în care se află.

Este bine să nu se apropie de economii, dacă acestea există. Să păstreze banii pentru situații mai dificile, nu să-i arunce pe petreceri și cadouri. Sănătatea lor este sub control, dar totuși se pot ivi acum niște afecțiuni renale de care nu știau, să ia in serios toate semnalele primite de la organism și să nu treacă cu vederea simptomele.

SĂGETĂTOR

Jupiter le dă noi oportunități în domeniul profesional, lucru foarte bun pentru Săgetători fiindcă nu se află în cel mai bun moment al lor. Au o atitudine negativă și impulsivă, fapt ce afectează atât randamentul lor la locul de muncă, cât și relațiile familiale. Luni se bucură de mici venituri, iar marți pot primi un ajutor financiar nesperat. Ar trebui ca săptămâna asta să își regândească strategia de lucru pentru că locul lor de muncă e vizat de altcineva, iar contractul poate fi încheiat pe neașteptate.

Găsesc soluții în formele alternative precum hobby-uri sau job-uri part-time, trebuie să aibă în vedere că munca făcută din pasiune dă cele mai bune rezultate. Totuși se menține și pentru ei sfatul general: semnarea contractelor să se facă după 22 mai. Dacă au de gând să plece în străinătate ar trebui să-și consulte familia pentru a evita discuții neplăcute.

Finalul săptămânii nu prea detensionează contextul, dar aduce mici ameliorări în cadrul familial, ai ales dacă Săgetătorii aleg să muncească undeva aproape de casă și să acorde mai multă atenție rudelor. Tensiunea dintre carieră și familie încă se resminte și e bine să își păstreze calmul, să evite discuțiile în contradictoriu și să-și cultive autocontrolul.

În relațiile personale se pot ivi modificări neașteptate, întorsături de situație, nimic nu e sigur, iar partenerul se dovedește a fi oscilant și nesigur. Din punct de vedere al sănătății poate apărea surmenajul, iar femeiile să aibă grijă la eventualele probeleme cu sarcina, în special avort spontan sau dereglări ale ciclului menstrual.

CAPRICORN

Fiorii iubirii înecp să-i tulbure pe Capricorni, sunt în căutarea partenerului care să-i înțeleagă, persoana ideală, dar realitatea le va tăia elanul. Săptămâna începe cu o atmosefră de bună stare și optimism, pentru ei Jupiter le apinde dorul de ducă și nevoia de a schimba peisajul. Problema lor e modul în care comunică, una spun și alta vor.

Sunt taciturni și doresc ca ceilați să-i înțeleagă fără prea multe întrebări. Financiar sunt pe economii și așteaptă sprijin din mai toate părțile. Cum susținerea familială s-a diminuat, vor apela la finanțele partenerului sau vor face niște împrumuturi pentru a trata anumite afecțiuni cronice ce au manifestări dureroase. Dacă este necesară operația se recomandă realizarea acesteia după 24 mai, bine-înțeles că în cazurile urgente nu se pune acestă problemă. Partenerul îi înțelege și îi susține pe Capricorni, iar la rândul lor ar trebui să fie capabili de mai multă afecțiune.

Confortul material este un lucru important pentru ei, dar ar trebui să își ia destinul în propriile mâini și să nu se mai baseze pe sponsori. În acest sens este recomandat să aleagă domenii noi de activitate, să cerceteze piața și să se axeze pe acele cerințe mai puțin mediatizate. Pentru cei tineri este de menționat că trebuie să fie atenți la raporturile cu străinătatea, nu orice persoane de pe internet au și intenții serioase, de aceea este bine să evite călătoriile lungi bazate pe conversații online și să-și ia mai multe măsuri de siguranță.

La final de săptămâna ar trebui să își calmeze pornirile emoțional-sentimentale și să se axeze pe modalități în care își pot câștiga indepedența, mai ales cea financiară. Acesta este și un pas spre găsirea unei relații stabile.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători săptămâna începe cu motivație în ceea ce privește munca și sănătatea lor, au de gând să renunțe la vicii și la supraaglomerare. Locul de muncă le oferă securitatea mult dorită și din acest punct de vedere nu ar trebui să își facă probleme. Contradicțiile apar între finanțele proprii și cele ale partenerului. Nativii din acestă zodie tind să fie cam neglijenți cu administratea banilor și de aici pornesc problemele în cuplu.

Este bine să nu risipească banii pe ieșiri cu prietenii, ci să se consulte cu partenerul astfel încât resursele materiale să-și găsească o întrebuințare utilă. Intimitatea este un lucru ce trebuie păstrat, nu este recoamndat ca Vărsătorii să își confeseze tensiunile intraconjugale. Joi se dovedește a fi o zi importantă, la job se vor confrunta cu piedici și uneltiri, lucrui la care nu s-au așteptat. În cadrul familei se poate crea un conflict datorită atitudini lor lipsite de responsabilitate.

Tind să fie impulsivi în comunicare, se enervează repede și zic vorbe ce apoi nu mai pot fi remediate, să aibă grijă cui i se confezează pentru că s-ar putea trezi cu conflicte, aparent din senin. Este bine ca momentan să lase viața socială de o parte și să se axeze pe dezvoltarea relației de cuplu, vor avea un sprijin important în familie. Maturizarea este un proces dificil pentru Vărsători, trebuie să își asume responsabilități. În aceste zile vor primi reproșuri și li se vor zice lucrurile direct. Ce-i drept se vor supăra, dar este spre binele lor.

Să nu aibă ca strategie șantajul emoțional în discuțiile cu partenerul pentru că lucrurile pot sfârși tragic pentru ei, cel mai bine e să aibă o atitudine calculată. Ca sănătate se recoamndă să fie atenți la schimbările de temperatură și să nu neglijeze starea partenerului.

PEȘTI

Iată că stăpânul tradițional al Peștilor, Jupiter, le oferă șansa de a remedia relațiile. Până acum ei s-au plasat într-un con de umbră, au devenit observatori pasivi și inabordabili ai propriei relații, dar acum lucrurile se schimbă, iar primul pas vine din partea partenerului. Stresul emoțional și tensiunea conjugală pot duce la separare. Mici tensiuni în familie, probabil din cauza tatălui, dar acesta este o supărare de moment.

Mijlocul săptămânii pue în prim plan copii și idei inovatoare ale Peștilor. Poate fi vorba despre o sarcină care revitalizează planul sentimental sau o ideea de a dinamiza relația. Deși muncesc din greu, se pare că banii se lasă așteptați. Posibile conflicate cu șefii, iar aici se recomandă cumpătarea, să nu care cumva să aibă o criză de nervi că locul lor de muncă se află oricum în pericol. Banii le vin din surse neașteptate. Joi ar trebui să fie atenți la mai multe aspecte. La muncă vor trebui să își controleze modul în care comunică pentru că de la un cuvânt spus aiurea se poate produce un întreg circ. Dacă prietenii le cer bani împrumut ar fi bine să refuze, fiindcă finanțele lor nu sunt stabile. Vineri pot apărea probleme cu tensiunea, palpitații, de accea se recomandă calmul.

În acestă perioadă ei au idei foarte bune, dar trebuie să lucreze în continuare la ele pentru că nu e momentul potrivit pentru a le pune în practică. Din banii avuți ar trebui făcute niște analize pentru a evita complicațiile ulterioare. Finalul de săptămâna aduce un bilanț negativ Peștilor, este recomandat să-și păstreze o atitudine pozitivă fiindcă au tendința de a deveni foarte ușor depresivi, în acest caz pot apela la ajutorul prietenilor vechi.

Loading...