Hoții, metodă nouă de a sparge casele! Uite cum sunt păcăliți românii

Atenție, români! Hoții au descoperit o nouă metodă de furt prin care dau spargere după spargere. Cum reușesc infractorii să spargă orice casă?

Imaginile sunt filmate în nordul Capitalei şi surprind momentele dinaintea unei spargeri. Camerele video nu mai funcţionează normal după ce hoţul le vine de hac, cu ajutorul unei surse de lumină. Are răbdare şi aplică acelaşi tratament tuturor obiectivelor de supraveghere.

Loading...

Hoţii români nu se mai tem nici măcar de camerele video de supraveghere. Asta pentru că au brevetat un sistem prin care, cu doar 100 de lei, dau peste cap chiar şi cele mai scumpe sisteme de securitate. Inventivitatea hoților a pus poliţia pe jar.

Investiţia e minimă, iar hoţii îşi recuperează banii cu vârf şi îndesat din obiectele pe care le fură. Iar metoda devine tot mai populară. Odată ce camerele sunt „orbite”, poliţiştii caută acul în carul cu fân.

De frica hoţilor care distrug sistemele de supraveghere, mulţi apelează la camere video ascunse.

Zeci de șoferi români bătuți și jefuiți pe drumurile din România. Noua metodă face prăpăd în toatele zonele țării!

În România anului 2018 au reapărut hoții la drumul mare. Nu e nicio glumă.

Cine are proasta inspirație de circula pe drumul european E85, Bucuresti – Buzau, poate rămâne cu mâna la burtă pentru că o poteră de băieți se pitulează prin pădurile Sineștilor și când simt că e momentul, dau atacul precum haiducii lui Șaptecai. Diferența e că respectivele personaje nu fură de la bogați pentru a le da săracilor, ci fură de la oricine doar pentru ei.

O postare devenită virală pe rețelele de socializare oferă detalii despre cum operează bandele pe drumurile țării, fără ca autoritățile să ia vreo măsură, deși problemele au fost semnalate în repette rânduri.

Autorul, Mihai Razvan Moraru, se poate considera norocos, pentru că nu a înregistrat pagube însemnată.

Loading...