Iată Antibioticul natural care poate trata inclusiv bacteriile din stomac

Este vorba de unul dintre cele mai populare condimente din lume. Pe langa proprietatile sale din sfera gastronomica, avem informatii colosale legate de calitatile sale medicinale. Este alimentul mostenire. A fost folosit in medicina ayurvedica, indiana si chineza, are o aroma intensa, unica si o culoare hipnotizanta, un galben superb.

Oamenii folosesc turmericul de mii de ani, ca remediu natural pentru diverse probleme de sanatate, cum ar fi: probleme respiratorii, boli hepatice, boli de piele, contractii musculare, taieturi, rani si probleme gastrice. Este foarte bun in bolile digestive, in diferite tipuri de infectii, dar si in cazul anumitor tumori maligne.

Loading...

De fapt, ingredientul de baza, activ al turmericului este curcuma. Ingredientul acesta activ are proprietati antiinflamatorii, antioxidante si antibacteriene, ceea ce il face o solutie naturala perfecta impotriva microbilor, gastritei, ulcerelor peptice si gastrice si Helicobacter Pylori.

Cercetarile evidentiaza faptul ca aceasta substanta vitala are un impact pozitiv asupra ADN-ului si supravietuirii celulelor. Este antiinflamator si, de asemenea, are capacitatea de a reduce simptomele osteoartritei; acest lucru se poate realiza prin administrarea zilnica a 200 mg de turmeric.

Turmerone este un alt ingredient activ in turmeric si este cunoscut ca un element bioactiv, care are capacitatea de a imbunatati functia creierului si de a trata Alzheimer prin repararea celulelor din creier.

Cum prepari „un antibiotic natural” cu turmeric

Ai nevoie de:

1 lingura de condiment de curcuma

100 de grame de miere organica

Cum se prepară?

Puneti ingredientele intr-un borcan de sticla si amestecati-le bine.

Cum se utilizează?

Daca aveti gripa, luati o jumatate de lingura de antibiotic la fiecare ora. A doua zi, luati aceeasi cantitate, dar la fiecare 2 ore. In a treia zi, luati aceeasi doza, de trei ori pe zi. Nu inghititi imediat amestecul, ci lasati-l sa se topeasca in gura. Daca doriti, il puteti adauga in cafea, in ceai sau in lapte.

Loading...