Iată cum te poate ajuta Mierea și Scorțișoara să slăbești cu ușurință 2 kg pe săptămână

Folosite separat, atât mierea, cât și scorțișoara au proprietăți uimitoare, datorită multitudinii de elemente pe care le conține fiecare: vitamine, substanțe minerale, zaharuri, enzime, acizi organici, antioxidanți. Combinarea lor este însă și mai eficientă.

Avantajul acestei diete este că veți pierde aproximativ 2 kilograme săptămânal, în special din zona abdomenului, fără a vă modifica regimul alimentar.

Loading...

În plus, adepții dietei susțin că această combinație ajută la prevenirea cancerului și a afecțiunilor inimii și că reglează funcțiile sistemului digestiv. De asemenea, scorțișoara acționează asupra zahărului din sânge, contribuind la eliminarea lui înainte de a fi transformat în grăsime.

Scorțișoara stabilizează nivelul de zahăr din sânge, crescând metabolismul glucozei (mierea este descompusă în organism în glucoză și fructoză, pentru o asimilare mai eficientă) și îmbunătățind funcția insulinei. Cum glicemia crescută declanșează secreția de insulină, ducând mai departe la depozitarea grăsimii, scorțișoara previne acest lucru, ajutându-te să slăbești.

Cura cu miere și scorțișoară durează două săptămâni și veți avea nevoie de…

1 lingură de miere de albine

1 linguriță de scorțișoară pudră

1 cană de apă

Pune scorțișoara într-un vas și toarnă deasupra o cană de apă fierbinte. Lasă scorțișoara la opărit vreme de 15 minute, iar după ce apa s-a răcit adaugă mierea de albine. E foarte important să nu pui mierea în apă fierbinte, pentru că îi va distruge enzimele benefice, de care ai nevoie pentru ca dieta să funcționeze.

Consumați prima parte din acest amestec dimineața, pe stomacul gol, iar a doua parte seara, înainte de culcare. În cazul în care vrei să iei cura de mai multe ori pe zi, prepară o cantitate mai mare de miere cu scorțișoară.

Rezultatul curei cu miere și scorțișoară va fi vizibil după două săptămâni, dar dacă vreți să slăbiți mai mult o puteți relua după o lună.

Combinația de miere și scorțișoară îmbunătățește digestia și menține sănătatea sistemului digestiv, eliminând paraziții, fungii și bacteriile din intestine și îmbunătățind foarte mult digestia.

Pentru că această dietă echilibrează nivelul de zahăr din sânge, vei resimți mai puțin poftele alimentare, în mod special pofta de dulce, senzația de sațietate se va instala mai repede, iar tu vei începe să mănânci mai puțin.

Loading...