În ce constă dieta cu iaurt și cartofi și cât de mult poți slăbi cu ea

Este probabil una dintre cele mai ciudate diete de care ai auzit vreodată, dar mulți spun că este o soluție pentru persoanele care vor să slăbească rapid.

Dieta cu cartofi și iaurt, după cum îi spune și numele, este una dintre curele de slăbire care implică în principal două sau trei alimente, în acest caz iaurtul și cartofii.

Loading...

Este o dietă care implică puține grăsimi. Amidonul din cartofi alături de acidul lactic din iaurtul degresat (light) furnizează organismului cantitatea suficientă de calorii de care are nevoie în decursul a 24 de ore.

Meniul dietei cu cartofi pe 3 zile:

În prima zi, la micul dejun, consumă un cartof fiert fără sare și un pahar de iaurt. La prânzul dublează porția de cartofi de la micul dejun alături de un pahar de iaurt.

Cine constă în două pahare de iaurt.

În a doua zi, poți introduce la micul dejun, pe lângă un cartof și un pahar de iaurt, morcovi fierți pisați sau întregi.

La prânz poți adăuga pătrunjel și puțină sare sau salată de varză dulce. Cina implică un cartof fiert fără sare și un pahar mare de apă alcalină sau un pahar din fructe naturale cu conținut scăzut de glucoză.

A treia zi are același meniu de la ziua doi. Cu aceasta dieta poti slabi pana la 4 – 5 kilograme dupa 3 zile.

Poate te interesează și: Dieta cu orez
Vă întrebați cum de reușesc asiaticii să se mențină în formă deși consumă aproape zilnic orez, iar despre orez știm că au carbohidrați și pot îngrășa?

Ei bine, există anumite combinații alimentare care implică orezul și care vă pot ajuta să slăbiți până și 10 kilograme în două săptămâni.

Dieta cu orez nu presupune doar a mânca orez toată ziua, ci acest aliment este în centrul acestei cure de slăbire, însă pe lângă orez ai nevoie de nutrienți și de vitamine din legume și fructe.

Se știe că orezul nu e recomandat neapărat în diete, însă unii specialiști au ajuns la concluzia că e cel mai bun aliment care ne poate ajuta în lupta cu kilogramele în plus.

Orezul e ușor de digerat și e sărac în calorii, asta evident dacă nu e combinat cu grăsimi, cu tot felul de sosuri sau carne plină cu hormoni injectați.

Orezul ajută la purificarea sângelui și este un aliment excelent, unul dintre puținele alimente care poate fi combinat cu orice, la orice fel de mâncare.

DIETA CU OREZ PE 14 ZILE:

Prima etapă a dietei durează șapte zile. La micul dejun poți consuma 2 fructe, dar nu struguri, banane, pere sau portocalii, căci acestea conțin mult zahăr.

La prânz poți consuma o porție de orez fiert și apă plată. Seara, poți urma o combinație specifică lacto-vegetarienilor: paste cu brânză și cașcaval sau salată cu măsline și brânză, roșii și castraveți.

A doua etapă a acestui regim este pentru următoarele 7 zile. În prima zi din a doua etapă se consumă toată ziua doar orez fiert cu apă plată.

În următoarele zile (zilele 9-14) o masă pe zi trebuie să conțină orez (orez cu legume fierte sau legume la grătar, orez cu pipet de pui sau orez cu morcovi piure).

La prânz poți consuma în acest interval o salată de fructe, iar seara este indicat să nu uiți de proteine, deci îți poți permite carne, dar să nu fie încinsă în ulei și să nu fie asortată de tot felul de sosuri și maioneze.

Loading...