Iubesti un barbat nascut in luna decembrie? Iata ce secrete ascunde

Un barbat nascut in luna decembrie este iubitor de libertate, distractie si diversitate.

E nevoie sa fii cu ochii pe el. Cateodata e nepasator, cateodata iti urmareste fiecare pas. Are dorinta de a “repara” tot.

Loading...

Sociabil si optimist

Barbatul nascut in luna decembrie este tot timpul inconjurat de oameni, va trebui sa faci “programare” ca sa ajungi la el. Are prieteni din toate domeniile, oameni pe care ii studiaza inainte de a-i introduce in cercul lui intim.

Nu vei intalni o persoana mai optimista decat barbatul nascut in luna decembrie. Are tot timpul ochelarii roz la el. Chiar si atunci cand are probleme.

Incredere oarba

Barbatul nascut in luna decembrie are incredere oarba in oricine si poate fi vulnerabil. Singurul loc in care se simte in siguranta totala este familia.

Cu toate acestea, nu are foarte multi dusmani, si chiar daca are reuseste sa si-i apropie si sa ii transforme in prieteni.

Adevarul gol golut

Barbatul nascut in luna decembrie nu este cel mai diplomat dintre pamanteni. Spune adevarul transant, fara menajamente sau ocolisuri. Te poti baza pe el si nu-l poti banui vreodata ca umbla cu ciora vopsita. Este serios si daca nu te iubeste nu se va preface. Vei sti.

Inteligent

Barbatul nascut in luna decembrie este inteligent, iar fetele sunt atrase ca un magnet. El este dedicat relatiei de cuplu, asa ca daca va fi ceva, iti va spune. Insa isi doreste libertate si nu vrea sa fie presat in legatura cu potentialele admiratoare.

Loading...