Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: „Se iau două lingurițe, una dimineața și una seara. Multe probleme vor dispărea”

Lidia Fecioru a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, leacul zilei.

„Bicarbonat cu miere. Amestecam în cantități egale. O lingură de bicarbonat, o lingură de miere. Se ia 30 de zile câte două lingurițe pe zi, una dimineața, una seara.

Loading...

Bicarbonatul ne ajută la echilibrarea pH-ului organismului nostru. Să nu uităm că multe din ciupercile pe care le avem, cancerul, care vine în urma unor ciuperci, infecții, dezechilibre.. ne trezim cu o celulă care a luat-o razna. Niciodată să nu mergem pe principiul că a mâncat carne sau a fumat țigară și a făcut cancer. Totul vine pe o hiperaciditate a organismului nostru. Bicarbonatul îl putea lua chiar și fără miere, în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Multe din problemele noastre vor dispărea”, a explicat Lidia.

Aceasta a mai explicat faptul că cei care suferă de diabet trebuie să evite acest leac sau să îl ia doar simplu, fără miere. Bioenergoterapeutul a explicat că bicarbonatul este extrem de benefic și pentru cei care suferă de ulcer, iar după o lună de tratament, se poate face pauză timp de 2 – 3 luni, apoi se reia.

Aceasta a dezvăluit că ține mereu în torpedoul mașinii un pliculeț de bicarbonat de sodiu, iar în urmă cu mai mulți ani l-a ajutat pe fiul său să scape de sughiț tot cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Loading...