Mănâncă asta și după 3 luni greutatea ta va scădea în jumătate – acest remediu este cunoscut de peste 50 de ani

Supraponderabilitatea și cancerul sunt bolile societății moderne. Din fericire, multe manifestări ale acestor afecțiuni pot fi prevenite cu ajutorul unei diete corecte sau consumul unor produse.

Cu mai mult de jumătate de secol în urmă, ea a descoperit că un amestec de brânză și ulei de in are proprietăți miraculoase de vindecare.

Loading...

Oamenii de știință contemporani consideră că dieta ei este una dintre cele mai eficiente pentru prevenirea cancerului și împotriva excesului de greutate.

Beneficiile brânzei de vaci cu ulei de in

Remediul Johannei Budwig a fost creat de ea pe baza studierii fluidului care se formează în organismul pacienților cu cancer. S-a constatat că cauza patologiei este lipsa de oxigen – multe celule pur și simplu nu pot respira.

Brânza cu ulei din semințe de in conține o cantitate mare de aminoacizi, fără de care celulele se sufocă. Acest lucru este cauzat de încetinirea generală a metabolismului din lipsa anumitor componente. Un număr mare din acestea se găsesc în masa de brânză cu ulei.

Uleiul de in conține:

acid oleic

acid linolenic

acid linoleic

Brânza de vaci conține:

magneziu

zinc

cupru

fluor

calciu

fosfor

sodiu

fier

Aceste 2 produse sunt create unul pentru altul, deoarece proteina ajută la asimilarea acizilor grași omega-3.

Aprovizionarea organismului cu aceste substanțe ajută la: recuperarea rapidă după operație, îmbunătățirea stării pielii, părului și unghiilor, accelerarea metabolismului și prevenirea eficientă a dezvoltării cancerului.

Acest remediu este foarte util femeilor trecute de 40 de ani, deoarece combinația acestor ingrediente întărește sistemul reproductiv.

Rețeta brânzei cu ulei de in:

Zdrobiți 3 linguri de semințe de in într-un mojar.

Adăugați semințele în brânză (150 g).

Adăugați 5 linguri de ulei de in.

Amestecați toate ingredientele în blender timp de 3 minute sau manual timp de 5 minute.

Consumați acest amestec timp de 20 de minute! Nu-l lăsați să se învechească mai mult. Nu preparați amestecul de cu seară.

De asemenea, există o dietă pentru slăbit creată după metoda Johannei Budwig.

Trebuie să începeți fiecare dimineață cu brânză de vaci, semințe de in și ulei de in. Se recomandă să adăugați aceste ingrediente în salate și sosuri separat pentru cei care doresc să piardă în greutate cât mai rapid.

Nu se recomandă consumarea grăsimilor animale în formă pură, adică: slănină, ulei de pește și în general pește prăjit. Este de dorit, să beți zilnic câteva pahare de suc de sfeclă roșie, morcov și mere. Este bun îndeosebi ceaiul de măceșe. Este interzis consumul de zahăr!

Noi suntem ceea ce mâncăm, de aceea putem deveni mai sănătoși consumând alimente sănătoase!

Loading...