Mercur a intrat în zodia Scorpion! Cum sunt influențate zodiile în următoarea perioadă. Câștiguri mari pentru unele dintre ele

Mercur a intrat în semnul Scorpion și influența sa va fi resimțită de toate zodiile, pentru unele dintre ele lucrurile nu vor sta așa cum și-au dorit, iar pentru altele se anunță o perioada benefică, mai ales din punct de vedere financiar, având parte de câștiguri.

Mercur a intrat în zodia Scorpion pe dată de 10 octombrie 2018 și o va tranzita până pe dată de 31 octombrie 2018, moment când va întră în zodia Săgetător.

Loading...

Mercur într-o zodie de apă vine întotdeauna să atenueze pornirile irascibile, acțiunile negândite până la capăt. Racii, Peștii și Scorpionii au parte de o perioada agitată și plină de evenimente care nu le sunt tocmai pe plac și trebuie să depună eforturi în plus.

Zodiile de foc sunt influențate pozitiv. Săgetătorii au parte de discuțîi interesante în familie, de niște dialoguri lămuritoare care pot duce la împăcare. Leii nu au parte de surprize majore, dar trebuie să fie atenți la gripă și răceli sezoniere.

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația financiară cu ajutorul sau prin intermediul partenerului de viață sau al partenerilor de afaceri.

Zodiile de aer se bucură de o ascensiune financiară formidabilă. Cei născuți în zodia Balanță se vor bucură din plin de oportunități importante și își vor îmbunătăți situația financiară.

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia de a se face remarcați la locul de muncă, aspect care poate aduce cu sine și avantaje materiale. Iar Gemenii se află într-o situație interesantă în următoarea perioadă din punct de vedere financiar, vor avea parte de surprize plăcute.

Zodiile de pământ au parte de experiențe nenumărate. Taurii au parte de o perioadă bună din punct de vedere relațional. Capricornii sunt puși pe gânduri, au parte de momente de liniște și clipe de meditație care îi fac să vadă viața din toate unghiurile.

Fecioarele au parte de atenționări în legătură cu felul în care gestionează bugetul săptămânal. Trebuie să se responsabilizeze mai mult , se vor ivi și niște cheltuieli neprevăzute.

Loading...