„Minune cu Brânză” – este un deliciu și are foarte puțină făină, o rețetă perfectă pentru weekend

Minune cu Brânză – este un deliciu și are foarte puțină făină, perfectă pentru Sărbători – Cu foarte multă brânză și fructe deshidratate, nu există prăjitură mai fermecătoare! Dacă vă doriți un desert gustos și sănătos, trebuie să încercați această rețetă minune. Puteți pune chiar și fructe proaspete sau bucăți de ciocolată în aluat.

Ingrediente:

Loading...

1 kg brânză de vaci

3 ouă

4 linguri făină

3 linguri zahăr

1 plic zahăr vanilat

Un praf de sare

Jumătate de plic de praf de copt

150 g fructe deshidratate

Cum se prepară?

Punem brânza într-un vas, apoi adăugăm ouăle, zahărul, zahărul vanilat, făina și praful de copt. Amestecăm totul. Fructele deshidratate le tăiem dacă sunt prea mari și amestecăm cu compoziția de brânză.

Tapetam o tavă cu unt, presărăm cu făină, apoi punem toată compoziția mai sus pregătită. Coacem la 180 de grade, aproximativ 50 de minute. Când pe deasupra prinde o crustă maronie, putem opri cuptorul.

Lăsăm să se răcească, apoi răsturnăm prăjitura din tavă și feliem.

Dacă adori un hamburger bine făcut, dar savurezi acest preparat din ce în ce mai rar, deoarece vrei să mănânci sănătos, această rețetă este exact ce căutai. Carnea de curcan este o sursă sănătoasă de proteine, o carnă mai slabă, care se potrivește de minune cu brânza feta și roșii. Este ușor de realizat și poate fi servit la o masă de prânz sau cină.

Loading...