O badantă româncă s-a căsătorit în Italia cu bătrânul de 82 de ani de care avea grijă. Acum a ajuns în fața judecătorilor și riscă închisoarea. Ce s-a întâmplat după nuntă

O româncă plecată în Italia pentru a îngriji un bătrân din regiunea Torino, s-a căsătorit cu acesta, i-a golit conturile, iar acum este judecată pentru faptele sale, scrie Rotalianul citând presa locală.

Lăcrămioara Lungu, în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit în anul 2012 cu bătrânul în vârstă de 82 de ani din Pont, provincia Torino, pe care îl îngrijea.

Loading...

Un tribunal din Piemont judecă acum cazul, românca fiind acuzată că a profitat de situația bătrânului și că la baza relației lor a fost doar un interes economic din partea acesteia.

Printre persoanele care au fost audiate în proces se află și primarul localității Pont, Paolo Coppo, cel care a oficiat căsătoria dinte cei doi.

El a spus că în ziua nunții a avut dubii în privința căsătoriei celor doi, mai ales că mirele nu părea tocmai conștient de ceea ce urma să se întâmple, iar în momentul întrebării dacă dorea să o ia în căsătorie pe femeia româncă aceasta ar fi răspuns ea mai întâi, în locul pensionarului.

Tot primarul a povestit în fața judecătorilor că, la câteva luni după căsătorie, au început problemele. Mireasa refuza să doarmă în aceeași cameră cu soțul său și l-a transferat într-o cameră adiacentă.

Primarul spune că l-a însoțit pe bătrânul căruia soția i-a luat cardurile bancare și telefonul, la bancă pentru a verifica situația conturilor sale. „Directorii ne-au spus că din economiile sale nu mai rămăsese nimic, ba chiar avea o datorie de 20.000 de euro pentru un împrumut neplătit”.

Și directorul băncii din localitate, acolo unde își avea bătrânul conturile, a depus mărturie la tribunal. „I-am văzut mereu împreună la Bancă atunci când făceau operațiuni, bătrânul avea mai multe conturi curente.

Dar din toate acele conturi banii au dispărut! Ba mai mult, când Banca a solicitat cererea de plată a unor tranșe dintr-un împrumut acordat, acestea nu au avut acoperire, în conturi nu mai era niciun ban”.

Bătrânul a fost dus la un azil de bătrâni, unde se află și în prezent, iar avocatul soției sale a declarat la sfârșitul audierii de săptămâna aceasta că românca va cere anularea căsătoriei și că va renunța la drepturile asupra bunurilor bătrânului, inclusiv a 50% din domiciliul conjugal în care au locuit cei doi.

Loading...