O femeie în vârstă de 111 ani a dezvăluit secretul longevității. Ce bea în fiecare seară?

Fiecare dintre noi ne dorim o viață lungă și asta pentru a petrece cât mai mult timp alături de cei dragi nouă. Acesta este motivul pentru care căutăm în permanență secretul logevității, ascultând cu grijă poveștile de viață ale persoanelor care au ajuns la o vârstă înaintată.

O femeie de 111 ani se numără printre cele mai în vârstă persoane din Anglia și chiar dacă anii și-au pus amprenta pe chipul acesteia, tonusul ei este unul de invidiat.

Loading...

Întrebată cum reușește să fie plină de viață la această vârstă și mai ales care este secretul unei vieți îndelungate, femeia a dezvăluit ritualul pe care îl respectă în fiecare seară.

Care este secretul logevității?

Chiar dacă a împlinit de curând 111 ani, Grace Jones le spune mereu apropiaților că se simte la fel ca la 21 de ani, vârsta din buletin fiind doar un detaliu. În urmă cu 60 de ani, femeia a început să bea în fiecare seară câte un shot de whiskey, mărturisind că acesta este secretul longevității sale.

În plus, Grace Jones și-a trăit viața fără să țină cont de aspectele negative, lucru care a ajutat-o să fie mereu optimistă și să privească partea plină a paharului, potrivit metro.co.uk. În plus, i-a plăcut întotdeauna să fie o persoană activă și să facă lucruri care să o țină mereu în priză.

Loading...