O nouă veste tristă, a murit fulgerător la doar 41 de ani. Aflase că are cancer la începutul acestui an

HOROSCOP 2019. Se anunţă cel mai fericit an pentru aceste 4 semne zodiacale

A murit, miercuri, la 41 de ani după ce a pierdut bătălia cu cancerul. Artistul, al cărui nume real a fost Harold Lima, și-a început cariera muzicală alături de Brad Fischetti.

Loading...

În luna ianuarie 2018, Devin a aflat că are o tumoare de mărimea unei mingi de fotbal. Cântărețul a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru. Trupa de pop a fost formată în anul 1995 în Massachusetts și s-a destrămat în 2010, când solistul Rich Cronin a murit de leucemie.

LFO se reunise în 2017 și era formată din Devin Lima și Brad Fischetti. LFO plănuia să plece într-un turneu la începutul acestui an, dar planurile au fost date peste cap după ce Devin a fost diagnosticat.

O nouă zi de doliu. Actorul s-a stins pe patul de spital, vegheat de cei dragi. Totul s-a agravat de la o banală căzătură

John Bluthal, actorul devenit cunoscut după ce a dat viață personajului Frank Pickle în serialul britanic “Vicar of Dibley”, a murit la 89 de ani. Cariera lui pe scena filmului se întinde pe o perioadă de peste 60 de ani, titrează junaliștii de la BBC.

S-a așternut tăcerea și tristețea în lumea filmului internațional după ce s-a aflat că regretatul artist John Bluthal a încetat din viață. Actorul s-a stins pe un pat de spital din New South Wales, Australia. El era vegheat de rude și câțiva apropiați.

A murit în pace, alături de cei dragi. Suntem foarte triști, dar era în vârstă. Totul s-a agravat din cauza unei cazături de zilele trecute. Altfel, cred ar mai fi trăit. Fiicele lui, Lisa și Nava, au stat la capul lui”, a declarat un apropiat pentru BBC.

Fosta sa colegă, Dawn French, i-a adus un tribut, după ce auzit vestea tristă.

“Îmi amintesc de o mulțime de râsete azi. Nerușinate, obraznice, hilare. Pe curând, dragă Bluey ”, a scris actrița Dawn French pe pagina ei de Twitter.

Loading...