Părul lung nu mai este la modă! Care este coafura HOT a iernii!

Schimbarea anotimpului vine, de obicei, cu o dorință de a încerca ceva nou în materie de coafură, iar evenimentele din perioada sărbătorilor de iarnă cer un look impecabil.

Sezonul acesta, îți propunem să renunți la părul lung și să încerci o tunsoare simplă, dar care îți va da un aer sofisticat! Prima care ne-a convins că nu mai sunt la modă cosițele lungi a fost Jennifer Lopez, care a apărut cu noua coafură pe străzile din New York.

Loading...

JLo a ales un bob lung, care îi ajunge până la umeri, cu vârfurile filate perfect și fără buclele ușoare pe care le poartă de obicei. A fost de ajuns să o vedem pe ea ca să decidem că anul acesta vom renunța la părul lung și la coafurile sofisticate!

Știm, părul lung a fost la modă ani de zile, dar a venit momentul să încerci ceva nou. Sigur ai mai auzit de bobul lung și anul trecut, dar dacă atunci nu ai fost convinsă să îl încerci, anul acesta este momentul să fii ceva mai îndrăzneață.

Nu te gândi că schimbarea va fi radicală, până la urmă, dacă te plictisești, încă îți poți prinde părul într-o coadă lejeră. Bobul lung îți oferă versatilitatea părului lung și aerul elegant pe care ți-l dă părul scurt! Este coafura ideală!

Bobul lung este mult mai ușor de întreținut și este o ocazie perfectă să mai renunți la acele vârfuri despicate. În plus, este o tunsoare potrivită pentru orice ținută și cu orice ocazie, iar partea cea mai bună este că nu vei mai petrece mult timp uscându-ți părul.

Această coafură este potrivită pentru toate tipurile de față, dar trebuie evitată, dacă ai gâtul lung, pentru că îți va alungi prea mult chipul. Poți alege o lungime până la umeri sau până mai jos de umeri, întreabă-l pe hairstylist-ul tău care este cea mai bună opțiune pentru tine. Poți opta pentru bob lung și dacă ai părul ondulat, însă ai grijă să îl tai până sub umeri, ca să îl poți purta și fără să îl întinzi cu placa.

Pentru a întreține o astfel de coafură, ar trebui să mergi la coafor la fiecare 7-8 săptămâni, ca să îți tai vârfurile și să păstrezi această lungime sexy! Ce spui, te-am convins să încerci bobul lung în această iarnă?

Loading...