Pentru că ușa apartamentului era închisă, un băiețel de 7 ani a vrut să iasă din casă sărind de la etajul 9. Ce a urmat

Aflat singur în casă, într-un apartament aflat la etajul 9, un băiețel în vârstă de 7 ani din Kazakhstan a vrut să iasă afară. A constatat, însă, că ușa era închisă cu cheia. Așa că i s-a părut o idee bună să încerce să iasă… pe geam.

Conform www.aufeminin.fr, pentru a escalada fereastra, micuțul a trebuit să se urce pe pervaz pentru a tăia plasa de țânțari. Din nefericire, acest gest l-a făcut să se dezechilibreze și să cadă pe partea cealaltă a ferestrei. Din fericire, a reușit să se prindă de pervaz și să se țină pentru ceva timp.

Loading...

Prezența de spirit a vecinului a făcut diferența dintre viață și moarte

Alertat de țipetele oamenilor din stradă care priveau îngroziți către fereastra de la etajul 9, vecinul de la 8 a ieșit și a înțeles că era pe cale să se întâmple o tragedie. Prezența de spirit a tânărului de 28 de ani a făcut diferența dintre viață și moarte.

Exact în momentul în care micuțul și-a desprins mâinile de pe pervaz și a început să cadă în gol, vecinul a reușit să-l prindă de guler și să-l tragă în apartamentul său: “E pentru prima dată în viața mea când sunt pus într-o astfel de situație. Mi-am fixat bine picioarele în podea și am întins brațele. Micuțul a mai rămas agățat maximum 15 secunde înainte să cadă în gol”, povestește vecinul salvator Artiom Karev.

Scena terifiantă a fost filmată de o persoană de la blocul vecin.

La fața locului, a sosit un echipaj de pompieri și o ambulanță. Din fericire, micuțul nu a avut nevoie de ajutor de specialitate, spre deosebire de mama sa, care a trăit un șoc după ce a aflat pățania copilului.

Loading...