Previziuni karmice 5-11 noiembrie 2018. Ce zodii au noroc, pentru cine se anunţă o săptămână benefică

Află din previziunile karmice pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2018 care sunt cele mai neașteptate evenimente care te pândesc în această perioadă. Acesta e horoscopul sufletului!

Previziuni karmice 5 – 11 noiembrie 2018

Loading...

ZODIILE DE APĂ:

Racii nu reușesc nici în această săptămână să repare anumite greșeli în dragoste și se afundă într-o gândire negativistă. Acești nativi au nevoie de sprijin, de o persoană care să le spună la modul cel mai dur să nu se mai smiorcăiască și victimizeze. Nu au nevoie de oameni care să le cânte în strună, căci le pot face mai rău.

Peștii și Scorpionii au o săptămână benefică în special comunicării cu străinătatea. Sunt încurajate și călătoriile afară.

ZODIILE DE FOC:

Leii și Berbecii au parte de o săptămână fierbinte din punct de vedere amoros. Puterea lor de seducție va fi la cote înalte.

Cât despre Săgetători, problemele din familie își vor pune amprenta asupra lor într-un mod nesperat. Trebuie să se încarce cu multă putere și rezistență în fața necazurilor.

ZODIILE DE AER:

Gemenii încep să își revină sufletește, chiar dacă încă există câteva întrebări la care nu au un răspuns exact.

Vărsătorii și Balanțele trebuie să reducă din atitudinea lor radicală, din scepticism și motivațiile vicioase care îi pot duce într-o etapă a vieții destul de dură. Sunt predispuși la stări depresive.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii trebuie să facă o pauză de la muncă indiferent cât de solicitați ar fi. Obosesc mult prea mult și își pun sănătatea în pericol.

Fecioarele și Capricornii au de făcut câteva alegeri importante pentru liniștea lor sufletească încă de la începutul acestei săptămâni. Ce vor alege până la urmă, doar de ei depinde!

Loading...