Racilor, dacă vă doriți o relație care să dureze toată viața…o singură zodie trebuie să căutați

Toate faptele şi deciziile Racilor sunt guvernate de emoţii şi sentimente. Dacă reuşeşti să cucereşti inima atât de bine protejată a unui nativ din zodia Racului, vei fi iubită cu devotament şi pasiune toată viaţa.

Pentru nativii din zodia Racului, o relaţie de dragoste este mai degrabă o poveste plină de fantezie, decât de pasiune fizică.

Loading...

Iubirea lor este împletită, într-o anumită măsură, cu un sentiment matern, ocrotitor. Partenerul Rac va considera întotdeauna că jumătatea sa nu se va putea descurca în viaţă fără el şi că trebuie să vegheze asupra ei în fiecare zi.

Persoanele din zodia Racului s-ar înţelege de minune cu Peştii

Nativii din Rac vor găsi linişte şi multă iubire alături de parteneri din Peşti. Cei doi se vor îndrăgosti la prima vedere şi vor avea o relaţie care va dura toată viaţa. Partenerul Rac îşi va adora soţul sau soţia Peşti care îl încântă cu firea iubitoare, uşor ascunsă şi meditativă.

O altă relaţie frumoasă de iubire ar putea avea nativul Rac cu Scorpionul, un alt semn de Apă. Atracţia dintre ei este uimitoare şi, cu trecerea timpului, va deveni tot mai puternică.

Cum sunt celelalte relații pentru nativii Raci

Rac – Berbec

Sunt firi opuse care ar putea fi atrase una de cealaltă pentru o perioadă scurtă de timp. Dar relaţia lor se va destăma cu certuri şi reproşuri.

Rac – Taur

Cei doi sunt foarte devotaţi familiei, dar vor totul unul de la celălalt. Este posibil ca Taurul să se simtă urmărit, înlănţuit de pasiunea Racului, ceea ce nu îl face fericit.

Rac – Gemeni

Geamănul poate fi atras de firea iubitoare şi calmă a Racului, dar se vor ivi între ei probleme grave de comunicare peste care nu pot trece fără să sufere amândoi.

Rac – Rac

Îşi cunosc prea bine defectele pentru a se suporta. Rareori vor fi de acord asupra lucrurilor importante, asupra educaţiei copiilor sau a modului în care cheltuie banii.

Rac – Leu

Este o relaţie care are şanse mari de izbândă. Leul are nevoie de iubire şi de admiraţie, iar Racul caută stabilitatea şi confortul financiar pe care nativul Leu i-l poate oferi.

Rac – Fecioară

Iubirea lor poate fi puternică şi poate să reziste de-a lungul anilor. Singurele probleme care vor afecta relaţia lor vor fi cele de natură financiară.

Rac – Balanţă

Fiecare va găsi la celălalt ceea ce îi lipseşte. Cele două semne se pot înţelege de minune, vor fi prieteni foarte buni, dar mai puţin amanţi sau soţi.

Rac – Săgetător

Cei doi au nevoie de multă răbdare, dacă vor să facă relaţia de iubire să reziste. De obicei, legătura dintre ei nu este însoţită de pasiunea la care tânjeşte nativul din zodia Racului.

Rac – Capricorn

Aceste două semne sunt opuse pe harta zodiacului şi se pot completa foarte bine. Doar că Racul are nevoie de mult răsfăţ, ceea ce un partener din Capricorn nu prea ştie să ofere.

Rac – Vărsător

Au şanse foarte mici să îşi întemeieze o familie, deoarece Vărsătorului îi place să fie liber, să petreacă şi să se ocupe de cu totul alte subiecte decât nevoile unei familii.

Loading...