Remediu naturist pentru tratarea chisturilor care afecteaza sanii, rinichii, ovarele

Atunci cand sunt tratate corespunzator, chisturile nu dau complicatii. Ele se dezvolta in diferite parti ale corpului si afecteaza de obicei femeile.

Desi uneori sunt tratate invaziv, ele tind sa reapara. Pentru a scapa de chisturi, dar si pentru a preveni reaparitia lor, iata un remediu eficient si usor de preparat acasa.

Loading...

Ingrediente pentru doua doze de tratament

7,5 litri de vin rosu de buna calitate

150g frunze de aloe vera

450 g cafea de cicoare

2 litri alcool farmaceutic pur de 90%

450g miere organica

Mod de preparare:

Aloe vera trebuie sa aiba cel putin 3 ani. Eliminati spinii si dati frunzele prin masina de tocat. Amestecati toate ingredientele intr-un vas incapator pana obtineti un preparat omogen pe care il veti transfera intr-un borcan mare.

Puneti capacul si pastrati borcanul intr-un loc intunecat si rece, timp de 2 saptamani. Dupa expirarea timpului, strecurati continutul in sticle, printr-un tifon.

Mod de administrare

Se consuma cate o lingura, cu o ora sau doua inainte de mese, de trei ori pe zi. Luati intotdeauna remediul inainte de a manca sau bea ceva astfel incat sa nu intre in contact cu produsele alimentare.

Nu faceti pauze. Ingredientele sunt pentru doua doze de tratament pentru ca, de obicei, aceasta este cantitatea necesara pentru a trata chisturile.

Cei care au folosit acest remediu sustin ca i-a ajutat sa trateze chisturile, inclusiv cele ce san sau ovare.

Loading...