Reteta naturala care iti ia rapid durerile reumatismale

Cu aceasta reteta simpla si naturala veti putea scapa complet de reumatism si nu numai. Pentru preparare veti avea nevoie de:

2 kg de miere poliflora

Loading...

1 litru de apa distilata

250 grame de frunze de lucerna uscate

Pune frunzele la fiert timp de 1 ora la foc mic, apoi strecoara continutul, amesteca-l cu miere si consuma 2 linguri dupa fiecare masa. Potrivit experientei personale a femeii, dupa acest tratament nu vei mai simti amorteli, nu vei mai avea dureri, si iti vei recapata siguranta la prinderea si manipularea obiectelor cu degetele.

30% din populatia adulta a Europei sufera de boli reumatice, acestea reprezentand cea mai frecventa forma de boala cronica. Dupa varsta de 65 de ani, procentul acestora creste la 50%.

20% din totalul consultatiilor din medicina primara sunt generate de bolile reumatice, care constituie a doua cea mai frecventa cauza de adresare la medic! La nivelul continentului nostrum, peste 100 milioane de persoane sunt afectate de o forma sau alta de reumatism.

Pe langa faptul ca genereaza dureri puternice, adesea este insotit de multiple boli ceea ce afecteaza in mod semnificativ functionarea normala a organismului. Situatia devine mult mai grava daca nu este tratat la timp si in mod corespunzator!

Spre exemplu, poliartrita reumatoida netratata reduce durata medie de viata cu 5 – 10 ani. Unele boli reumatice, cum ar fi osteoartrita, sunt rezultatul „uzurii” articulatiilor. Alte boli reumatice, cum ar fi artrita reumatoida, apar atunci cand sistemul imunitar devine hiperactiv si ataca garniturile de articulatiilor, cauzand durere, umflarea și distrugerea articulatiei afectate.

Loading...