Revitalizează pancreasul în 3 săptămâni – „Știu o modalitate excelentă de la bunelul meu, care mă ajută de fiecare dată”

Mesele bogate în grăsimi animale, fast-food-ul, o mulțime de obiceiuri proaste, băuturile carbogazoase și alți factori ai vieții agitate provoacă probleme serioase pancreasului.

La început e doar un disconfort. Mulți dintre noi pur și simplu nu atrag atenția acestor dureri.

Loading...

Dacă veți mai adăuga stresul și medicamentele la primele simptome, atunci starea de sănătate se va înrăutăți și va fi dificil să tratați pancreasul.

Primele disfuncții ale pancreasului duc la probleme cu digestia. De asemenea, au de suferit inima și ficatul.

După care suferă tot organismul: colecistită și pancreatită, dureri severe, febră, greață, vărsături, stare de rău…

Și apoi – spitalizarea și o dietă strictă. Iată câteva remedii naturale, care sunt la îndemâna oricui. Tratați pancreasul cu aceste metode simple, dar sigure, care sunt cunoscute din moși-strămoși!

Tratarea pancreasului cu remedii accesibile

1. Infuzie din 2 plante

Turnați 200 ml de apă clocotită peste 1 lingură de siminoc și 1 lingură de mușețel. Lăsați să stea timp de 30 de minute, apoi strecurați infuzia. Vă recomandăm să beți infuzia doar după ce se va răci. Pentru un rezultat excelent trebuie să beți câte 1/2 pahar de 2 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă. Cura durează aproximativ 2 săptămâni.

2. Hrișcă

Aceasta va avea efect doar dacă o veți prepara cu chefir (iaurt) și o veți consuma zilnic. Măcinați hrișca într-o râșniță de cafea sub formă de făină. Turnați deasupra 200 ml de chefir și lăsați hrișca să stea peste noapte. Consumați-o dimineața la micul dejun.

3. Pătrunjel pe bază de lapte

Spălați 800 g de pătrunjel sub un jet de apă și mărunțiți-l. Fierbeți laptele și turnați-l deasupra pătrunjelului, astfel încât să-l acopere complet. Înăbușiți amestecul la foc mic, dar nu-l aduceți la fierbere. Aceasta este porția zilnică: consumați câte 2 linguri la fiecare oră.

4. Lapte bătut

Faceți o compresă specială pentru noapte. Iată ce trebuie să faceți: înmuiați o pânză în lapte bătut, apoi puneți-o pe zona stomacului, apucând partea stângă. Acoperiți această zonă cu folie alimentară și înveliți-o cu o eșarfă. Repetați această procedură în fiecare seară timp de 4 săptămâni.

5. Frunze de dafin

Opăriți într-un termos 10 frunze de dafin în 300 ml de apă clocotită. Lăsați să se infuzeze timp de o zi. Beți câte 50 ml de infuzie cu 30 de minute înainte de masă.

Rezolvarea problemelor în 21 de zile

Dacă aveți probleme grave cu pancreasul și aveți dureri insuportabile, atunci trebuie să încercați acest remediu – să consumați zilnic la cină un terci miraculos.

Ingrediente

200 g de mei

2 l de apă

300 g de dovleac

1 lingură de unt

Cum se prepară?

Umpleți o cratiță cu apă și fierbeți-o.

Spălați meiul și puneți-l în apa clocotită.

Fierbeți meiul până va fi gata.

Radeți dovleacul prin răzătoarea mare, adăugați-l în terci și fierbeți-l până se va transforma în piure.

Adăugați 1 lingură de unt și amestecați tot. Terciul este gata.

Toată ziua puteți mânca ce doriți, iar la cină acest terci fără adaosuri. Deși veți simți rezultatul după o săptămână, vă recomandăm să țineți toată cura.

Loading...