Semințele care luptă cu celulele canceroase, îmbunătățesc somnul și vedere

Ai aruncat semintele acestea de-a lungul anilor? Din pacate, majoritatea dintre noi facem asta. Ele sunt una dintre cele mai bune alimente ale naturii. In plus, au un gust foarte bun.

E pacat sa nu profiti de beneficiile lor.

Loading...

Semintele de dovleac sunt incarcate cu magneziu. Majoritatea americanilor sunt deficitari in magneziului. Fiind unul dintre mineralele cele mai vitale, este responsabil pentru 300 de reactii biochimice diferite, care sunt esentiale pentru buna functionare a corpului dumneavoastra.

1/2 ceasca de seminte de dovleac contin 92% din valoarea zilnica a magneziului.

Semintele de dovleac stimuleaza în mod natural testosteronul. Semintele de dovleac fac minuni pentru sanatatea amoroasa masculina. Elementele nutritive continute in semintele de dovleac, cum ar fi vitaminele B, C, D, E si K joaca un rol foarte important in libidou. In plus, semintele de dovleac sunt incarcate cu zinc, care este puterea din spatele unor niveluri ridicate de testosteron.

Seminte de dovleac imbunatatesc starea de spirit si diminueaza bufeurile. Semintele de dovleac pot contribui, de asemenea, la imbunatatirea starii de spirit, deoarece contin triptofan care este necesar pentru producerea serotoninei in creier. Semintele de dovleac pot ajuta, de asemenea, cu bufeuri datorita magneziului, ceea ce ajuta la echilibrarea temperaturii corpului.

Semintele de dovleac pot lupta impotriva cancerului. Semintele de dovleac contin compusi cunoscuti sub numele de cucurbitacine. Un nou studiu, a constatat ca acesti compusi sunt cunoscuti pentru a lupta impotriva cancerului si a ucide diferite tipuri de celule canceroase.

Seminte de dovleac te pot ajuta cu insomnia. Triptofanul, continut in semintele de dovleac, este un aminoacid care ajuta la producerea melatoninei si a serotoninei, care este responsabila pentru ciclul nostru de somn / trezire. Astfel, consumul de seminte de dovleac va va ajuta sa adormiti mai usor.

Loading...