Sigur nu știai asta! Leacul MINUNE care vindecă CANCERUL și îți redă vigoarea! VEZI AICI!

Laptele crud de capră este un remediu vechi de mii de ani. Chiar Hipocrate îl numește ”esență vindecătoare” sau ”lichid miraculor”.

Laptele de capră nu doar întărește imunitatea, ci restabilește echilibrul tuturor factorilor fizici și psihici de care omul are nevoie. De asemenea, el ameliorează afecțiunile cardio-vasculare și intestinale, oprește din evoluție cancerele în stare incipientă după un tratament de 120 de zile.

Loading...

Laptele de capră este net superior celui de vacă sau de oaie, deoarece are un conținut foarte mare de minerale și oligoelemente, capra fiind unul dintre puținele animale care nu fac cancer. Oamenii din vechime preferau laptele caprelor roșii, considerând că este singurul capabil să vindece cancerul, însă cu condiția să fie consumat crud. El trebuie consumat nefiert, cât mai repede după ce a fost muls.

Astfel, laptele devine un medicament care înlătură slăbiciunea și redă vigoarea chiar din timpul bolii. El este util și persoanelor sănătoase, recomandându-se 200 ml de lapte de capră crud pe zi pentru întărirea imunității. Iar împotriva osteoporozei și a astrofiilor musculare, se recomandă brânza din lapte de capră roșie asociat curei cu lapte crud.

Pentru energizare și mineralizare, este recomandat să consumăm 200 ml de lapte dimineața și 200 ml seara, la un sfert de oră după masă, timp de 5-10 zile. Pentru bolnavii de cancer tratamentul este următorul: 200 ml cu un sfert de oră înainte de masa de dimineață, 250 ml cu o jumătate de oră înaintea mesei de prânz și 250 ml cu un sfert de oră înainte de cină, timp de 120 de zile.

Iar în cazul copiilor laptele trebuie diluat în proporție de 30% cu ceai de mușețel. La fel se va proceda și în cazul adulților cu afecțiuni cronice ale colecistului sau ficatului, în prima săptămână a tratametului.

Pentru oricare dintre cele 3 forme de administrare, în fiecare zi se vor lua două lingurițe cu miere de salcâm sau mană, una la 10:00 iar cealaltă la 16:00, pe toată durata tratamentului.

Sursa: Leacuri și Rețete Mănăstirești

Notă importantă: Materialele de sănătate prezente pe acest site au caracter pur informativ. Înainte de a începe un tratament naturist, trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Plantele sunt, în general, un mod sigur de a consolida și tonifia organismul, remediile naturiste sau nutriționale sunt alternative viabile, dar ar trebui sa discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice fel de tratament.

Loading...