TEST: Află ce zodie are SUFLETUL tău, dar și ce spune asta despre tine

Privește colajul de mai sus și alege imaginea care te atrage cel mai mult. Citește apoi interpretarea de mai jos pentru a afla ce zodie are sufletul tău!

1. Ai suflet de Berbec

Loading...

Ești impulsivă și îți place să treci la fapte, nu să vorbești și atât. Știi exact ce îți dorești și ești dispusă să muncești pentru a obține. Vrei să schimbi lumea și ești sigură că o poți face.

Îți spui opinia cu fiecare ocazie, iar uneori o faci între-un mod brutal, diplomația nefiind punctul tău forte. Consideri că adevărul trebuie spus verde în față.

2. Ai suflet de Taur

Ai o inimă plină de dragoste și foarte blândă.Îți pasă de fiecare persoană din viața ta. Ești loială, răbdătoare și foarte calmă.

Nu îți place să fii refuzată și îți este foarte greu accepți un “NU”. Îți place să te răsfeți adesea cu sesiuni de shopping sau cu o prăjitură bună, însă meriți din plin pentru că muncești din greu.

3. Ai suflet de Gemeni

Ești extrem de curioasă și ai o mulțime de idei bune. Ești foarte energică, nu îți place să pierzi timpul de pomană și muncești până la epuizare. Vrei să cunoști lumea și îți place să călătorești.

Ești sociabilă și îți place să interacționezi cu oamenii. Te adaptezi cu ușurință în orice situație.

4. Ai suflet de Rac

Ai o intuiție de invidiat și empatizezi cu cei din jur. Reușești, de fiecare dată, să citești printre rânduri. Ai tendința de a fi precaută și nu îți place să îți asumi riscuri.

Ești foarte sensibilă și te afectează tot ce se întâmplă în jur. Ai un ascuțit spirit de observație.

5. Ai suflet de Leu

Ești o persoană deschisă la tot ce este nou. Ai tendința de a vedea totul în culori și de a privi mereu partea bună a lucrurilor. Îți place să fii în centrul atenției.

Șarmul tău îi atrage pe cei din jur ca un magnet. Ești întotdeauna persoana care atrage atenția oriunde ar fi.

6. Ai suflet de Fecioară

Ești timidă și foarte rezervată. Îți place să gândești de două ori înainte de a trece la fapte. Analizezi ore în șir o situație și abia apoi hotărăști ce atitudine să ai cu privire la aceasta.

Ești foarte organizată și responsabilă. Ai tendința de a fi uneori prea dură cu cei din jur, dar asta se întâmplă pentru căîți pasă. Grijile sunt la ordinea zilei pentru tine.

7. Ai suflet de Balanță

Farmecul tău te ajută să ieși din orice situație, indiferent de cât de dificilă este, basma curată. Reușești să te înțelegi cu oricine, chiar și atunci când este vorba despre persoane foarte dificile.

Ai un stil bine definit și ești sofisticată. Gusturile tale bune te fac să ieși în evidență.

8. Ai suflet de Scorpion

Ești ambițioasă, competitivă și poate chiar ușor obsedată de succes. Atunci când îți dorești ceva, ești dispusă să faci orice sacrificii pentru a obține.

Iubești pasional și ai puterea de a îi atrage pe cei de sex opus către tine, fără să faci ceva concret în sensul asta. Oamenii se bucură atunci când simt că ți-au intrat în grații pentru că nu este deloc o luptă ușoară.

9. Ai suflet de Săgetător

Ai un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Știi cum să te bucuri chiar și atunci când, aparent, nu ai motive să o faci. Atunci când lucrurile se complică, privești totul ca pe o lecție din care sigur vei învăța ceva.

Ești foarte sinceră, chiar și atunci când știi că adevărul te poate costa o prietenie.Îți dorești să faci totul așa cum simți și pui mare preț pe onestitate. Nu îți place să te simți îngrădită.

10. Ai suflet de Capricorn

Ești creativă și ai o mulțime de idei impresionante. Reușești să faci lucruri minunate fără prea multe resurse. Ești o persoană foarte practică.

Ești independentă și nu îți place să te bazezi pe alții pentru a face lucruri mărețe. Știi că tu ești singura căreia îi pasă de propria fericire în mod complet dezinteresat.

11. Ai suflet de Vărsător

Îți pasă de omenire și faci tot ce îți stă în puteri pentru a îți ajuta semenii. Nu te deranjează că ești judecată pentru că faci lucrurile diferit, ba chiar îți place să fii “ciudata” grupului.

Ai idei originale, creativitatea ta necunoscând limite. Te ghidezi întotdeauna după raționamentele logice.

12. Ai suflet de Pești

Ești visătoare și romantică. Ții cu dinții de ideile în care crezi și nu te lași convinsă, pentru nimic în lume, că lucrurile stau altfel decât crezi.

Îți place să fii discretă și nu te expui. Misterul care te înconjoară te face să pari foarte atractivă. Îți alegi cu mare grijă persoanele din jur. Te preocupă tot ce ține de mistic și ai o sete de cunoaștere care te poate băga în bucluc.

Loading...