Top 4 cele mai bune femei la volan, în funcţie de zodie. Sunt cele mai bune şoferiţe şi bărbaţii nu mai au ce să comenteze

Astrele ne dezvăluie o mulțime de lucruri despre noi și despre modul în care ne descurcăm în anumite situații sau ne dezvăluie foarte ușor ce fel de abilități putem avea, conform semnul zodiacal sub care ne-am născut.

Cel mai discutat subiect din ultima perioadă este acela că femeile nu sunt bune șoferițe. Mereu au existat discuții în contradictoriu între bărbați și femei.

Loading...

Toți bărbații spun că femeile nu se pricep deloc la volan, însă unele femei le pot da bărbaților lecții de șofat. Astrele influențează modul în care ele se mișcă în trafic. Dacă racii, gemenii și leii fac cele mai multe accidente, unele zodii chiar se descurcă de minune.

Femeia CAPRICORN

Nativele din această zodie sunt responsabile și precaute, de aceea vei fi mereu în siguranță când te afli în mașină cu o femeie capricorn. Secretul lor este că starea de spirit nu le afectează modul în care conduc, oricât de multe probleme ar avea acasă sau cât de fericite ar fi, nu sunt deloc imprevizibile și se controlează.

Cel mai tare le enervează șoferii care sunt indisciplinați și care claxonează mult. Fiind persoane calme, în general, capricornii nu suportă persoanele care se enervează mai ales la volan sau care fac mare zarvă în trafic.

Femeia SĂGETĂTOR

Nativele acestei zodii se comportă exact ca un instructor auto ,parchează foarte bine și au o viteză de reacție. Sunt sigure pe ele, nu se enervează când apar situații neprevăzute și nu conduc agresiv.

Chiar dacă este un drum lung și dificil, să nu-ți faci probleme pentru că o să conducă pe măsură, se va concentra la maximum. Atenți la fiecare detaliu și perfecționiști, poți fi sigură că nici o femeie săgetător nu va încălca normele rutiere.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru. Află care sunt calităţile şi defectele zodiilor VIDEO

Femeia TAUR

Femeile taur au o dexteritate înnăscută și nu se vor avânta niciodată în depășiri periculoase și se descurcă în orice situație. Țin foarte mult la aspectul mașinii care trebuie să fie îngrijită și să arate perfect. Nativa acestei zodii este mereu lăudată când este la volan.

Femeia FECIOARĂ

Femeile fecioară nu se urmă la volan până nu sunt sigure pe ele și nu stăpânesc totul la perfecție, ba chiar preferă să mai ia câteva lecții înainte de a ieși pe șosea. Iubesc la nebunie să-și păstreze curățenia în mașină și uneori duc asta la extrem. Vor ca totul să strălucească, de la geamuri la tapițerie.

Loading...